Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 23-29 iulie 2017

Horoscop Minerva Capricorn 23-29 iulie 2017 – Săptămâna debutează cu multă, multă energie creatoare, așa că să-și folosească cât mai constructiv creativitatea.

Să profite de moment și să pună în practică tot ce le vine în minte, cel puțin în prima săptămână a lunii, fie că vorbim despre o cină de afaceri, cu prietenii sau una romantică, fie se pun pe muncă și elaborează strategia despre care vorbesc de mult timp, fie se aștern pe scris dacă simt nevoia să facă asta, fie se apucă de compus muzică dacă sufletul le vibrează, vor fi câteva zile extraordinare în care vor reuși să pună în valoare tot ce-și doresc.

Horoscop integral Minerva

ALEGE ZODIA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De asemenea, vor fi extrem de romantici pe 25 și 26 iulie, nu trebuie decât să se îmbrace în culorile care îl avantajează și să arboreze un zâmbet fermecător.

Este posibil să apară câțiva nori la orizontul profesional și bugetar sau relațional, vor fi puși în fața unor provocări interesante, dacă se ridică la nivelul acestora vor vedea în zilele următoare.

Vor trebui să se concentreze și să acționeze punctual, este singura modalitate de a reuși, iar pe 27 și 28 iulie vor culege roadele. Către sfârșitul săptămânii revine puseul de creativitate așa că pot profita de el ca să se pună în valoare.

Au ocazia ca în respiroul reprezentat de plimbările lungi să se gândească la persoana iubită, că este sotia/soțul, prietena/prietenul, și să analizeze ce anume i-a făcut să se îndrăgostească. Să profite de aceste momente și dacă cumva relația este monotonă, acum au darul de a o revigora.

Cu toate acestea pericolul este ca pe 25, 26 iulie să se îndrăgostească iar, dacă este partenerul de cuplu este foarte bine, dar dacă nu, vor trebui să găsească soluții. Pentru cei care sunt singuri este extraordinar, mai ales că fericirea funcționează ca un afrodisiac, nu de alta, dar apar nori în paradis.

Totuși cei care doresc să-și întemeieze o familie, vor lua o decizie în acest sens. Nu vor întâmpina refuzuri, iar mariajul va fi unul de cursă lungă. Pe 27 și 28 iulie încep să facă planuri de vacanță.

Au idei extraordinare care vor fi foarte bine primite așa că nu trebuie să fie surprinși dacă șefii le cer părerea legat de o serie de proiecte. Dacă sunt lucruri care vă scapă și vouă, nu trebuie să intrați în panică, există soluții, trebuie căutate cu atenție și vor încheia ziua fără probleme.

Toată lumea știe că secretul lor stă în concentrare, dar au descoperit un lucru fantastic, că respirația pe meditație amplifică nu doar puterea de concentrare ci și creativitatea. Vor folosi acest lucru pe 24 și pe 25 iulie îndeosebi, iar pe 27 sau 28 iulie vor primi confirmarea. Și bineînțeles fie vor avea parte de o promovare, fie vor primi o mărire de salariu.

Să fie atenți cu fiecare cheltuială pe care o vor face deoarece riscul de a fi înșelați este foarte mare, deși se spune că sunt destul de prudenți cu banii lor.

Câștigurile se vor accelera undeva după 25 iulie. Dar vor lucra din greu pentru acești bani. Dacă doresc să investească într-o afacere sau să cumpere un teren ori un apartament, după 25 iulie o pot face. Finanțele lor vor cunoaște o îmbunătățire vizibilă.

Ca sănătate, doza de energie creatoare de care aminteam la început, nu le dă certitudinea că o pot folosi fără să se gândească la partea de sănătate. Plimbările lungi, exercițiile în aer liber, drumețiile sunt o sursă de sănătate pentru întreg organismul, nu doar pentru articulații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top