Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Capricorn 2 - 8 iulie 2017. 5 iulie le poate aduce un exerciţiu vizând îngăduinţa şi toleranţa. Află ce îți mai rezervă astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Capricorn 2 – 8 iulie 2017. Dacă săptămâna trecută erau în conflict cu ceilalţi, săptămâna aceasta lucrurile se limpezesc, drumurile se deschid, blocajele se dizolvă.

Luna Neagră în Casa Duşmanilor, a secretelor şi a lucrurilor neştiute le poate aduce exonerarea de o vină penală iar condamnarea sau reţinerea peste noapte în cazul unor dosare de natură economică va fi revocată conform deciziilor definitive şi irevocabile câştigate.

5 iulie le poate aduce un exerciţiu vizând îngăduinţa şi toleranţa

Pluto se contrează, luni 3 iulie, cu Marte, semn că se poate declanşa ceva în ei, pot avea revelaţii sau flash-uri vis-a-vis de anumite evenimente, lucruri pe care şi le doresc sau oamenii cu care se întâlnesc. Se spune că fiecare persoană cu care interacţionăm în această existenţă, sunt de fapt, relaţii nefinalizate din vieţile trecute şi că într-un fel sau altul trebuie să echilibreze situaţia pentru că ştim foarte bine, nimic nu rămâne în dezechilibru.
Undeva, pe 4 iulie au loc o serie de confruntări nu ştiu dacă cu organe de stat, cât mai de grabă aş crede că este vorba despre opinia publică care îi pune la zid pentru o serie de lucruri pe care în parte le-au făcut, în parte nu.

Poate fi vorba despre administrarea financiară a unei firme, poate fi vorba despre pierderea unui contract, poate fi vorba despre o separare şi acuzele pot să vină din partea fostului socru/soacră, cert este ca va fi o discuţie deloc principială care însă îi va răni profund pe sensibilii Capricorni sau o polemică iscată de niscai titluri academicie.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

5 iulie le poate aduce un exerciţiu vizând îngăduinţa şi toleranţa. Ei sunt oamenii care înghit foarte multe, rare ori izbucnesc, ei bine, marţi vor deveni combatanţi la propriu, îşi apără nu doar terenul şi ideile, poziţie care le-ar putea aduce respectul şi admiraţia superiorilor şi chiar să li se avanseze o propunere şi le-aş sugera să nu stea să se gândească prea mult.

Medical, continuă să fie afectată axa metabolică

6 iulie vine cu o doză serioasă de neâncredere, în primul rând în ei înşişi, doar că acum se poate întâmpla ceva ce îşi doresc foarte mult şi să nu le vină să creadă că este adevărat. Ceea ce li se întâmplă nu este rău, îi obligă să-şi gestioneze altfel trăirile ceea ce poate duce fie la exacerbare a EU-lui, fie la o subminare a acestuia.

Totul ţine de latura creativităţii care este deosebit de sensibilă în următoarele zile încât cei care lucrează în domeniul medicinei – chirurgie intervenţionistă şi reparatorie, economic – strategii de implementare a unor proiecte dee piaţă, administraţie – serviciu urbanistic sau drumuri, anchetei – judiciarişti şi procurori sau detectivisticii, vor fi capabili să dea peste cap toate aşteptările venind cu idei constructive sau cu mici proiecte menite să restabilească ordinea firească a lucrurilor de acolo de unde au fost abandonate sau unde s-au complicat.

Pe de altă parte, Careul în T mediat de conjuncția separantă Jupiter sugerează că pot scoate la lumină lucruri neaşteptate şi aş spune că de această dată sunt avantajaţi cei care lucrează în domeniii active care implică energie în materializarea priectelor fie ele de construcţii, urbanistice, de natura arheologiei şi muzeisticii, a educaţiei şi a chirurgiei ortopedice. Sfârșitul de săptămână vine cu o aparentă liniştire a atmosferei, recentrându-i pe nativii Capricorn, înapoi pe drumul de la care se abătuseră.

Medical, continuă să fie afectată axa metabolică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top