Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Berbec 21-27 mai 2017. Careul în T între conjuncția Pluto – Junona şi conjuncția Uranus – Venus şi Jupiter îi năucesc săptămâna aceasta.

Sunt vizate axele bolii și ale dușmanilor

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Este vizată axa de boală dar și a dușmăniilor, a accidentelor grele cu repercusiuni greu de apreciat și mă refer acum la accidentele legate de apă, faţeta care reflectă relaţiile cu sine ale nativilor Berbec, pe deoparte, iar pe de alta natura simptomelor care revin pe nepusă masă, atenţie, aici intervine şi Luna Neagră din Casa a 10-a a carierei însoţite de o adevărată cohortă afectivă şi emoţională, stări sufleteşti ciudate, agitaţie, o explozie de agresivitate, stări care nu îi prea caracterizează pe Berbeci şi acest lucru îi poate face irascibili, nervoşi şi asta pentru că nu înţeleg ce li se întâmplă.

Revenind la pătratul dintre Pluto și Uranus, o componentă interesată în tot acest dans cosmic este profesia şi cariera. Sau unele decizii care vizează familia, schimbările pe care trebuie să le facă aceşti nativi dacă vor să evolueze şi să meargă mai departe sau dacă sunt prea comozi, ceea ce nu prea cred, să rămână blocaţi într-o dimeniune materială care îi va izola de acea lume inefabilă a invizibilului care face posibilă comunicarea interdimensională.

Uranus este pentru unii încă în Casa Personalităţii, pentru alții în Casa banilor proveniţi din muncă proprie și avertizează în ce priveşte existenţa unor duşmani, răi, inflexibili şi de aici pentru unii Berbeci problemele cu legea, cu instituţiile statului abilitate să aplice legea, cu dosare încâlcite care îi pot duce după gratii. Perioada despre care vorbesc este 24 – 26 mai, adică toată săptămâna.

Un blocaj serios de pe axa banilor îl constituie opoziţia Saturn – conjuncţia Marte Lună din 27 mai şi îmi este clar că este vorba despre bani, bani mulţi, de acuzaţii de fraudă şi de imposibilitaea de justificare a unor sume, atenție mare. Luna Neagră i scapă acum să nu mai repete greșeala în viitor. Totuşi, cei tineri au posibilitatea să-şi arate afecţiunea faţă de persoanele la care ţin, fie că este vorba despre familie, fie de o persoană anume.

Lucrurile sunt cu dus-întors din punct de vedere profesional

Profesional, lucrurile sunt cu dus întors aşa că i-aş sfătui să încerce să nu intre săptămâna aceasta în nicio combinaţie, să stea departe de orice conflict şi să-şi vadă de ale lor, în special femeile – 23, 24 şi 25 mai.
Financiar, excluzând cele spuse mai sus, nu ar trebui să fie probleme, dimpotrivă aş spune că sunt cu toate plăţile la zi.

Ca sănătate, s-ar putea ca nativii maturi sau aflaţi la trecerea dintre maturitate şi senectute să ajungă în ipostaza de pacienţi cardio. Poate nu ar fi atât de grav, dar s-ar putea să se pună problema unei intervenţii chirurgicale pe cord, iar dacă aşa stau lucrurile le-aş sugera să planifice intervenţia undeva după 25 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top