Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop Minerva Berbec 13 – 19 august 2017

Berbec – conuncţia Lună Neagră – Saturn în Săgetător, pare să îi provoace pe aceşti nativi, să gândească, pe deoparte şi îi provoacă pe delata. Cum am remarcat de câteva săptămâni încoace, Berbecii sunt mai stăpâni pe ei, mai copţi şi mai înţelepţi, lucruri de care aveau nevoie de altfel pentru a-şi struni întrucâtva impetuozitatea năvalnică.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pluto continuă meciul cu Jupiter, mai mult, aş spune că şi cu Uranus, dar de o intensitate mult mai ică în comparaţie cu anii trecuţi, semn că şi astrele se mai satură de conflicte, totuşi, atenţie la impulsivitate dar și la șansele pe care le vor avea în această săptămână – profesională și financiară, mai ales.

Încă de la începutul săptămânii, îi ia în primire tirul de Foc dinspre Leu unde Marte, Nodul Nord, Soarele şi Mercur aratându-le că el este stăpân acum şi aş spune că este vizat sectorul muncă. Cu toată retrogradarea lui Mercur, gândesc mai limpede, mai rapid şi pragmatic. Aş spune să facă tot posibilul şi să fructifice perioada 13 – 19 august, la maxim, să finalizeze lucruri care trenează de ceva timp şi să semneze contracte care le pot aduce stabilitatea financiară pentru o perioadă lungă de timp.

Pe de altă parte, conjuncţia Soare – Nodul Nord din Casa muncii îi va provoca să-și folosească talentul și energia pentru a concepe planuri de muncă. Totuşi aceasta din urmă poate lovi şi să-i provoace pe Berbeci, fie pe parte sentimentală, fie să încerce varii experiemente care ţin de sporturile extreme, să zicem, şi să scape din vedere un amănunt care le poate marca viaţa.

De asemenea, creativitatea proverbială stimulată de Marte le poate aduce idei extraordinare şi dacă se întâmplă acest lucru să se grăbească să le pună pe hârtie Dacă trebuie, să ceară sfatul cuiva mai în vârstă, însă aş prefera să le spun să se bazeze pe intuiţia lor pentru că fie din neştiinţă, fie din neîncredere sau din invidie, niciunul din colegii mai în vârstă nu se va înghesui să îi ajute.

Tensiunea dintre Chiron şicuplul Lună Neagră – Saturn sugerează că încă nu s-au încheiat transformările de care au nevoie din punct de vedere a relaţiei cu colegii de serviciu, că încă ar putea să mai existe convulsii şi neînţelegeri cu partenerii birou sau cu cei de afaceri, dar trebuie să înţeleagă că şi cel mai strălucitor cristal este, înainte de a fi ceea ce vedem noi, o alăturare de nisip şi varii alte minerale ajunse într-un creuzet în care energiile lor se combină într-o anumită proporţie, apoi este modelat, cizelat, ascultat şi şlefuit, tot aşa trebuie să se consolideze sau să se construiască şi relaţiile lor.

Posibil ca joi sau vineri, pe 17 şi 18 august să fie numiţi în diverse funcţii, să primească alte însărcinări şi aceasta să le aducă şi un plus de bani în buzunar, dar şi prestigiul pe care îl doresc. Totuşi pentru Berbecii vârstnici nu este un moment tocmai potrivit pentru investiţii, aş prefera să aştepte până se revină în mers normal Mercur, din păcate acest lucru nu se va petrece decât la începutul lunii viitoare, pe 5. Repet să fie prudenți și atenți la ce decizii iau.

Ca sănătate par că revină durerile de cap dar cred că este vorba, mai de grabă de răceala care atinge pe toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top