Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 12-18 februarie 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 12-18 februarie 2017

Horoscop Minerva Berbec 12-18 februarie 2017. Berbecii au o saptamana dinamica și de forța, ceea ce va face sa fie remarcați de șefi și chiar de colegi.

Indiferent ca sunt femeie sau barbat, trebuie sa fie atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, in special de catre o femeie. Este ca si cum cineva ar atenta la bunul mers al lucrurilor, la pozitia, imaginea si chiar la relatia lor.

Este o ipostaza pe care au mai trait-o acum o luna! Sa fie atenti la ziua de 13 februarie, cand Marte, stapanul lor, se intr-o pozitie care ii avantajeaza clar intr-o situatie de suflet, care lor le pare de nerezolvat, chiar daca nu pare asa, deoarece este in patrat cu Pluto, dar in Casa a 9-a, casa sociala, a mediului in care traiesc, dar și a prietenilor și a susținatorilor.

Totul se produce pe fondul unor turbulente relationale, de atitudine, de prezenta de spirit, de teama, de tot felul de probleme care implica o ciocnire de forte etc. Poate avea legatura si cu o interventie chirurgicala de care se tem, dar ea va decurge bine, si chiar cu o mostenire, care nu le va da dureri de cap asa cum cred.

Posibila o iesire, o dupa amiaza undeva la tara pe 14 februarie. Modelul planetar de tip Cort le sustine dorințele, dar le cam pune nervii la incercare si sentimentele, deci sfatul meu este sa nu dea curs provocarilor daca vor ca lucrurile sa se mentina in matca lor.

Tinerele ar putea avea o problema de sanatate care sa necesite o interventie chirurgicala in regim de urgenta– apendicita, peritonita. Tinerii pot intra in dispute cu o femeie.

Berbecii sunt vizati de o crestere salariala

Pe 15 februarie ar putea afla ca sunt vizati fie de o crestere salariala, fie ca cineva mai varstnic din familie decide sa le lase o mostenire. Copiii le pot face surprize placute parintilor, sau un cuplu tanar afla ca așteapta un copil. in acelasi timp, ii avertizez sa fie in continuare atenti la relatiile de serviciu sau cu colegii de serviciu.

Pe 16 februarie sunt avantajate femeile care lucreaza in institutii care se ocupa de diverse aspecte ale vietii de familie – violenta in familie, promovarea egalitatii intre sexe, egalitatea de sanse, asistența sociala, neonatologie s.a.

Vineri, 17 februarie, poate veni cu niste bani, cu un nou loc de munca, fie o noua pozitie sociala.

Cat priveste sanatatea, sa bea multe lichide pentru ca au o afinitate surpriza cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stari migrenoase greu de potolit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top