Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Balanță septembrie 2017

Horoscop Minerva Balanță septembrie 2017 – În luna septembrie Balanța este sfătuită să acționeze persuasiv, dar cu atenție. Vor fi beneficiarii influxurilor lui Venus și ale lui Saturn, care îi vor sprijini toată luna, fără însă a spune că pozițiile lor vor fi deosebit de puternice. Spiritualitatea va fi un prim factor în această lună, deoarece din 22 septembrie Soarele va fi în casa lor.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoționali din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal. Interesul pentru spiritualitate îi va duce în diferite locuri religioase.

Pe de altă parte, interesul lor se va concentra pe serviciile sociale și activitățile caritabile. Vor lucra activ cu organizațiile care îi ajută pe cei defavorizați, cei cu dizabilități sau cei fără nicio sursă de venit, atât în plan financiar, cât și psihlogic.

Aceste activități le vor oferi ocazia să soluționeze acțiuni din trecut care ar fi putut să creeze suferință altora. Este important să subliniem faptul că circumstanțele vor avea un rol semnificativ în viața lor, dar vor transforma chiar și cei mai nefavorabili factori externi în avantaj pentru ei sau, cel puțin, vor obține ceea ce doresc. Venus va avea o influență puternică asupra averii Balanțelor.

Senzualitatea lor va fi extrem de ridicată și se vor răsfăța fizic pentru a-și spori fericirea. Cu toate acestea, energia lui Marte, după toate probabilitățile, va fi întărită de poziția unui Uranus cam agresiv, așa că ar trebui să aibă grijă. Nu trebuie să încerce să rezolve problemele forțat, dar nici nu trebuie să încetinească prea mult ritmul. Dacă procedează așa, planeta roșie le va complica serios existența.

Relațional, Venus este cea care stimulează activitățile sociale acum, fapt pentru care luna septembrie se va dovedi a fi o perioadă destul de calmă, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să aveți de-a face cu probleme fundamentale. Alături de prieteni se vor simți bine, ceea ce va arunca o lumină spirituală asupra aspectului prieteniei.

Marte, Jupiter și Mercur îi vor ajuta să interacționeze cu persoane intuitive ca și ei dar și prin puterea mistică a minții. Situațiile în familie, prioritățile personale, problemele de sănătate și fericirea conjugală acționează simultan. Vor depune eforturi serioase pentru a aduce stabilitatea în viața lor.

Eforturile ar trebui să se concentreze asupra abordării diferitelor preocupări la momentul potrivit și nu să le ia pe toate la grămadă. Încă de la începutul lunii, vor putea stabili tendințele cheie pe care le vor dezvolta mai târziu. Înseamnă că, dacă se vor ivi unele dileme, ar fi logic să le rezolve imediat, în ciuda faptului că, mai mult ca sigur acestea nu se vor dezvolta în conflicte în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru cei singuri, septembrie le va permite probabil să reevalueze în mod semnificativ perspectivele vieții în doi. Pentru Balanțele căsătorite ambiguitățile nu își au loc. Trebuie subliniat faptul că, datorită alinierii nefavorabile a lui Marte, ar putea avea unele probleme. Să nu ezite dacă cineva le cere ajutorul, să facă tot posibilul să îi ajute, chiar dacă au de-a face cu rude îndepărtate, pe care nu le cunosc. În caz contrar, riscă stabilitatea relației.

Profesional, evoluția lucrurilor poate părea inertă și abia spre începutul celei de-a doua decade, vor fi surprinși de cum se schimbă lucrurile de la o zi la alta. În loc de pace și liniște, au parte de o dinamica nebună și nu pot evita această etapă.

Nu este nevoie să ocolească nimic în această privință, pentru că va fi o perioadă extrem de promițătoare. Balanțele care au propria afacere, să ia în calcul, serios, îmbunătățirea activității. Acest lucru le va permite să își economisească în mod semnificativ resursele și să ajungă în poziții decente.

Cei care nu au una ar trebui să se gândească la această alternativă sau cel puțin, să depună eforturi pentru a-și impune inițiativele, deoarece septembrie este momentul favorabil pentru aceasta. Să nu le fie teamă să se împotrivească șefilor, deoarece realizările lor vor spune mai mult decât toate cuvintele la un loc.

Dar să nu uite de dușmani. Dacă vorbesc prea mult, dau informații importante unor oameni pe care, în mod clar, nu ar trebui să se bazeze. Marte le va arăta ce înseamnă să lovești de asemenea manieră ca să ți se ia totul. Intuiția le este cel mai bun sfătuitor acum.

Financiar nu cred că vor fi probleme, dimpotrivă, au stabilitate financiară, de multe ori banii venind pe cele mai nebănuite căi, inclusiv banii partenerului de viață și își vor continua acțiunile caritabile care, zic eu, sunt mai importante.

Sănătatea poate fi stimulată prin abordarea rapidă a diferitelor probleme, cu remedii simple, naturale – o alimnetație adecvată, ceaiuri, mișcare. Exercițiile fizice sunt necesare pentru menținerea echilibrului mental. Spiritualitatea are un impact pozitiv asupra imaginii personale și a sănătății fizice. Să includă în alimentație capsulele cu aminoacizi, semințele de chia și castanele fierte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top