Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Balanță 9-15 iulie 2017 – Nu prea au chef de muncă, vor mișcare, vor să iasă cu familia, cu prietenii, vor să prospecteze împrejurimile în ideea că vor identifica un teren pentru construirea unei case.

Nu înseamnă că nu sunt atenți la ceea ce își doresc ceilalți sau la problemele de servici. Ei sunt cei care sunt și trebuie să-i luăm așa. Deci să nu le fie teamă să flirtreze cei care nu sunt căsătoriți, să chibițeze și să râdă dacă asta le face bine.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Buna dispoziție le este proprie în martie în măsura în care celelalte griji le-au trecut în alt plan. Apoi atenția lor va fi atrasă de problemele profesionale așa că să nu se mire dacă 11 și 12 iulie vor fi altfel, pentru că acum le va fi testată flexibilitatea și vor impresiona prin atitudinea lor.

Pe deoparte, o relație nu se dezvoltă unilateral, dar nativii acestui semn trăiesc relațiile mai mult la nivel mental. Totuși, Balanțele singure, vor fi surprinse să simtă că au atras atenția cuiva la care nici măcar nu se așteptau și se vor simți speciale.

Mă refer în mode special la ziua de 11 iulie, când dreptunghiul mistic le poate aduce nu doar bărbatul visat ci şi căsătoria dorită. Axa Nodurilor Lunare este în Casele 5 – 11.

Atunci când o Balanță este îndrăgostită strălucește, în contratimp însă ar putea să își piardă capul la propriu, ceea ce îi face aerieni, neatenți șiar cei căsătoriţi pot intra acum în tot felul de încurcături mai ales pe 14 iulie.

Pe de altă parte, pot avea parte de mici succese locale pentru că vor impresiona comunitatea în care trăiesc prin ajutorul pe care îl dau, știu să fie foarte buni prieteni, un comportament care pentru ei este ceva normal. Oricum vor atrage atenți prin felul în care vor reacționa.

Ca orice semn de aer au o viteză de reacție uimitoare și aprecierile vor începe să curgă la locul de muncă.

Pe 10 şi pe 11 iulie, trebuie să se concentreze asupra proiectelor în care sunt implicați, să-ți sistematizeze termenele de predare, să delege responsablități dacă vor să termine la timp, nu de alta dar Neptun în Casa muncii le poate crea acum distorsionări de percepţie, adică una vor spune alta se va întâmpla.

Nu este nevoie să renunțe la pasiunile sale doar să fie concişi și punctuali. S-ar putea ca 13 iulie să le aducă o discuție cu șeful sau partenerul de afaceri, în ideea unei viziuni asupra viitorului. Vor face față cu brio și vor obține ceea ce vordori.

Trigonul în semne de Foc care îi implică pe Uranus – Nodul Nord şi Saturn, le aduce banii pe care și-i doresc.

Apar oportunități financiare despre care se dicută în familie sau cu partenerul de viaţă care par aduse de sextilul dintre Junona – banii partenerului de viaţă, şi Luna în tranzit, pe 13 şi 14 iulie.

Să nu uităm că ei trag pentru câştigurile lor de câteva săptămâni, dar după 20 iulie banii vor începe să vină singuri.

Totuşi, este posibil ca Pluto să ducă la unele întârzieri ale plăților sau la unele neînțelegeri financiare, fapt care sugerează atenție și prudență înainte de a face achiziții sau investiții majore.

Balanțele care au diverse afecțiuni ale pielii se pot confrunta cu o accentuare a crizelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top