Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BALANȚĂ. Previziuni detaliate pentru nativii în Balanță în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Balanță 30 iulie – 5 august 2017 – şi pentru aceşti nativi săptămâna se anunţă darnică. Şi vine cu de toate.

Pe de o parte poate avea coloratură de vacanţă cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce surprize în plan profesional, în cel relaţional, un câştig de natură nu atât spirituală cât mai de grabă materială în sensul că Balanțele pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune să spunem, iar ei să se simtă iubiţi, de Dumnezeu.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pot primi veşti oficiale despre o situaţia complicată cu iz juridic prin care să fie anunţaţi că a încetat orice acţiune penală împotriva lor.

În schimb, la capitolul dragoste nu spun că lasă garda jos, ci că încearcă să-şi impună voinţa ceea ce pentru o femeie sau un copil seamănă cu teroarea.

Dacă este vorba de afaceri, ştiu să asculte, de regulă vorbesc puţin, dar acum parcă au limbariţă, vor cu orice preţ să convingă pe cineva de cât sunt de buni. E bună o asemenea strategie, dar de obicei are efecte mai puţin benefice. Deci atenţie la zilele de 1, 2, 3 august.

Poate şi apropierea momentului culminant care este Luna Plină din 7 august să-şi lase deja amprenta! Cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată, dar, ca mai mareu există un dar, aceasta ar putea fi fascinată de portofelul lor şi nu de cum arată.

De reţinut că femeile Balnaţă impun ritmul în cuplu. Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme.

Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind cunoștințe şi o coerenţă logică a explicațiilor.

Săptămâna aceasta adulţii sunt cei preferaţi profesional. O poziţie pe care şi-o doresc de mult timp se eliberează şi află că sunt preferaţi. Vor exulta şi vor avea de ce, deoarece creativitatea şi originalitatea îi vor aduce în atenţia şefilor mai repede decât credeau, iar succesul lor va avea urmări în sensul că vor stârnii duşmănii exact acolo unde vor dori mai puţin, printre cei care i-au ajutat să-şi atingă scopul.

De ce tu şi nu eu, cam aceasta ar fi reproşul, numai că oricâte reproşuri li se vor face, mintea lor a fost cea care a dus la fiabilitatea proiectului. 3 şi 4 august, iată zile cu încărcătură pentru cariera lor.

În ce priveşte planul financiar, vin bani, din muncă şi de la familie, se pot pomeni peste noapte aşa cu o sumă care le pică din cer, ca o pleaşcă, pentru lucruri pe care le-au făcut şi i-au ajutat pe cei care aveau probleme, acum vine şi răsplata sau li se întoarce o sumă pe care au dat-o împrumut.

Tot imunitatea va fi cea care le va da bătăi de cap, aşa că să se hidrateze, să consume foarte multe legume că tot este sezonul lor și să adopte o alimentaţie mai uşoară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top