Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 23 septembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor avea parte de surprize sâmbătă.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 3-9 septembrie 2017

Horoscop Minerva Balanță 3-9 septembrie 2017 – Au o perioadă afectivă foarte bună şi impactul sentimentelor se reflectă în felul cum ştiu să-şi înconjure partenerul cu iubire.

Totuşi aş vrea să cred că dau atenţie şi relaţiilor cu cei mai în vârstă care chiar dacă sunt mai sâcâitori, chiar dacă sunt mai insistenţi, sunt ai lor dar ce este mai important să nu uite că şi ei vor ajunge la fel.

APASĂ PE ZODIA TA CA SĂ ÎȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totuşi le-aş sfătui ca duminică, 3 septembrie, să nu se deplaseze niciunde, în special dacă au de trecut podeţe pentru că riscul unor accidente legate de apă este destul de mare şi pentru că şi pe ele le păstoreşte versatil o suită de trigoane, nu mai puțin de 5 și un trigon este bun, și un al doilea dar deja de la al 3-lea se pune deja problema unei disfuncționaități pentru că au foarte multe idei, foarte mulți prieteni dar nu știu ce să facă cu ceea ce le oferă astrele și lucrurile nu se finalizează. Seamănă întrucâtva cu Steaua lui David care sugerează oportunități pe lânga care trec.

Pe de altă parte însă, Jupiter le dă o mână de ajutor neaşteptată marţi, pe 5 septembrie printr-un trigon minor, cu el în Casa personalității, apoi conjuncția Luna Neagră – Saturn Casa comunicării și Nodul Nord în Casa pritenilor, a speranțelorpe care le nutresc, a mediului pe care îl frecventează și aș spune că se discută despre un nou proiect, de astă dată extraprofesional și că este posibil să primească chiar nişte bani de pe urma acestuia. Pe de altă parte, pătratul cintre Chiron și conjuncțiua Luna Neagră – Saturn pare să spună că banii aceştia cum vin aşa se duc, ba mai trebuie să mai scoată ceva şi din buzunare.

Un alt trigon, de astă dată, între Luna Neagră – Saturn și Nodul Nord vorbeşte despre o serie de discuții vizând niște cumpărături impotante pentru familie, gen mașină de spălat vase, o nouă bucătărie sau schimbatul ferestrelor și atenționează că se întind mai mult decât le este plapuma!

De asemenea, Pluto le dă putere prin Soare și prin Neptun și îi provoacă să își asume provocarea de a decide cum este mai bine să cheltuie banii, iar Chiron sugerează că nu îşi pot folosi prerogativele de șef de birou ori de serviciu și că deciziile de familie au devansat propria putere, așa că orice decizie ar lua sau orice vor spune va fi interpretabil! Să ia lucrurile cu Înțelepciune așa cum le spune Saturn.

Pe 5 septembrie, trigonul minor se transformă într-o pereche de Aripi pentru câteva ore, care îl împing pe nativ, întotdeauna spre domeniul comunicării și a expresiei de sine, ceea ce ar putea să îi cam lase fără suflu.
Adică asistăm la un amalgam de emoţii şi afecte cu dispersie, buimăceală, e ca şi cum nativii Balanţa caută ceva dar ceaţa este prea densă şi ajung cu destul de multă greutate la destinaţie, asta în situaţia că ajung!

În schimb, vineri, pe 8 septembrie, trigonul de apă trece Luna în Casa imaginii sociale, iar sâmbătă, 9 decembrie, acesta se transformă întrun trigon în semne de Foc și aş spune că este vorba, despre cariera care va cunoaște o schimbare neaşteptată de peisaj și care îi repun, acolo unde trebuie.

Totuşi, financiar lucrurile stagnează deocamdată dar asta nu înseamnă că nu au bani..
Să aibă grijă la sinuzite şi la durerile de cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top