Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Balanță 27 august – 2 septembrie 2017 – perehea de Aripi îi energizează mai mult decât se așteaptă iar opoziția dintre Jupiter și Uranus îi sensibilizează dar în acelaşi timp, le aduce beneficii care ţin de aspectul contractual şi speculativ.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ca să folosesc un termen la modă aş spune că sunt în trend cu influxurile astrale. O perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal Chiron fiind retrograd, revin amintirile, regretele legate de familie, de copilărie, de un personaj care le-a marcat într-un fel sau altul adolescența. Le-aş sugera măcar acum să le lase deoparte. Careul în T cu focar Venus este încă destul de puternic pentru ei.

Pe 28 şi 29 august neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc, dimpotriva. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.

Pe 30 august cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu, şi aş spune că sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chair aşa cum li s-a promis.

Sfatul meu este să nu abandoneze ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva. Dacă este vorba despre un proces, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Cei care studiază vor avea o perioadă bună.

Tot acum, în special pe 1 septembrie, când toată lumea revine din mini vacanța de week-end, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu vecinii, disputa vizând un teritoriu care nu aparţine niciunuia, dar pentru care ei platesc o taxă şi aş spune că este vorba despre locul de parcare. Noroc că în familie lucrurile sunt mai calme şi îşi vede fiecare de treaba lui.

Cei care suferă de boli autoimunitare, gen psoriazis sau dermatite, de exemplu, se pot confrunta cu pusee acute datorită stărilor de nemulţumire, alţii pot avea reacţii digestive care se pot transforma în crize biliare, în ambele cazuri sfătuiesc, să se ia o pauză, să se detaşeze şi să se liniştească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top