Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 25 iunie – 1 iulie 2017

Horoscop Minerva Balanță 25 iunie – 1 iulie 2017 – din ce în ce mai puternice şi mai stăpâne pe ele, Balanţele trebuie să înveţe să-şi drămuiască energia altfel se vor epuiza şi vor claca.

Dintre Venus şi Pluto vine să repare reputaţia celor la care le-a fost călcată în picioare sau aduce reparaţia morală celor care au fost daţi deoparte fără nici un motiv.

Iar această reparaţie ţine şi de planul financiar şi de cel profesional, dar și de comunicare.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Pe de altă parte, Balanţele care sunt parte într-un proces, să fie atente nu cumva avocata/ul să facă jocul adversarului, adică mai pe româneşte să îi vândă, fie procesul va fi iar amânat până după vacanţa judecătorească, lucru care îi va deranja profund.

Poate fi vorba și despe contracte care au ajuns la sfârșitul discuțiilor. Eu le sugerez să ia lucrurile cum sunt pentru că se vor rezolva ele în următoarele săptămâni.

Jupiter din semnul lor este într-o relaţie armonioasă cu Luna Neagră semn că revigorarea personalităţii ţine de intuiţie şi de luciditate, dar este şi un dat astral, o stare prin care trebuie să treacă.

Pluto conjunct Junona ar părea că joacă un rol de mediator între Luna Neagră şi Neptun pe 29 și 30 iunie şi le-ar putea aduce o sumă de bani pe care o aşteaptă de ceva vreme, care le-a fost promisă sau pe care au câştigat-o în urma unui proces.

În altă ordine de idei, Marte şi el echilibrează şi armonizează energiile personale cu cele ale colectivităţii în care muncesc, avantajându-le pe acele Balanţele care lucrează cu oamenii, educaţie – dascăli, educatori sau pedagogi.

Posibil ca cei care activează în sindicate să obţină ceea ce cer, dar să fie atenţi, li se pot promite foarte multe, chiar şi Luna de pe cer, aşa că aceste cereri este bine să fie stimulate în protocoale şi contracte.

Marţi, 27 iunie, centrul de greutate se mută pe creativitate şi ingeniozitate unde mai sunt o serie de lucruri de pus la punct.

Poate fi vorba despre o împăcare fraternă cu un partener de afaceri, se reînnoadă relaţiile între copii şi părinţi sau intre fraţi acolo unde lucrurile nu au fost în ordine, se cade de acord asupra unor detalii privind o moştenire sau sunt de acord să se vândă un teren care a fost în litigiu şi de pe urma vânzării acestuia toată lumea să iasă câştigată.

Dacă vreo Balanţă matură nu are loc de muncă, să nu se îmbete cu apă rece dacă este chemată înapoi, la locul de muncă de unde a plecat, pe 28 iunie, deoarece întoarcerea pe funcţie nu mai este posibilă ori promisiunea de a primi o funcţie promisă să se dovdească doar o… promisiune.

În schimb, vineri, pe 30 iunie, Balanţele care dau examene, vor fructifica o serie de dorinţe vis-a-vis de locul unde vor pleca să-şi aprofundeze studiile, alte Balanţe vor fi anunţate că li s-a găsit un loc de muncă în străinătate, altele care se ocupă de jocul la bursă pot da o mică lovitură care să îi scoată din anonimat.

Pentru Balanţele mature începe o nouă etapă profesională şi de ei depinde în cea mai mare măsură cum vor începe.

Se reechilbrează şi bugetul ceea ce le aduce picul acela de linişte pe care-l căutau de multă vreme, mai ales că şi sănătatea lor dă semne de normalitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top