Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanță 23-29 iulie 2017

Horoscop Minerva Balanță 23-29 iulie 2017 – Săptămana aceasta nativii Balanță sunt adesea prinși între suișuri și coborâșuri, intrări și ieșiri și rutina în care sunt literalmente prinși și uită cum este să simți miresmele naturii.

Deci, dacă pe 24 iulie rutina Balanțelor va fi perturbată de parfumul unei flori, să se bucure! Este o șansă pentru a încetini și a vedea ceea ce contează cu adevărat în viața lor.

Horoscop integral Minerva

ALEGE ZODIA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O situație delicată îi poate ajuta să-și pună în valoare talentul diplomatic pe sfârşitul de săptămână, pe 27 iulie vor fi inspirați, ca pe 28 iulie să fie preocupați de artă sau de crearea unei web mai special. Flirtul va culmina după 29 iulie când nu vor mai putea rezista tentației și vor intra în jocul lui Cupidon.

Înțeleg că lucrurile mici sunt cele care fac o poveste de dragoste să fie împlinită – el aduce o glastră cu o floare pentru ea, ea vede când ceașca lui de cafea s-a golit și o umple din nou, el își amintește că ea bea cafeaua mai dulce. Și sărutul pe obraz în loc de mulțumesc.

Toate acestea fac ca sufletul nativilor Balanță să exulte. Dacă mai persistă unele asperități în viața de cuplu, dacă încă adie a supărare, găsesc acum soluțiile pentru a media supărările, se folosesc de ceea ce știu ei mai bine ca să-și facă partenera/ul sau iubita/ul mai fericiți, mai ales între 27 și 28 iulie. Oricum, atmosfera se va detensiona și lucrurile vor intra pe făgașul lor.

Dacă vor ști să-și folosească creativitatea și vor fi disponibili să o și pună la lucru, Balanțele vor avea o săptămână extraordinară din acest punct de vedere. Cei tineri pot flirtra până în jurul datei de 25 iulie, atunci când lucrurile sugerează că devin serioase. Dacă vor să meargă mai departe să o facă, dacă nu să se reorienteze.

Cum spuneam la început, ei sunt cei care vor simți nevoia să-și încarce bateriile prin somn, ca apoi de pe 27 iulie să se gândească serios ce vor de la relația care e pe cale să se înfiripe. Nu de alta, dar sunt semne că va fi una serioasă și de durată.

Vor petrece mult timp căutând să înțeleagă elementele de bază ale metabolismului familial de fiecare zi. Cum se simt când se trezești? Obosit și țâfnoși? Odihniți și gata pentru a începe o nouă zi? Se bucură de micul dejun sau îl iau în viteză?

Posibil să se implice însă într-o dispută la locul de muncă pe 25 sau 26 iulie și să medieze conflictul pe cale să izbucnească de o manieră imparțială ceea ce le va aduce nu doar mulțumirea, ci și respectul celor implicați.

Banii ar putea fi cheltuiți în casă – petreceri, redecorarea apartamentului, cumpărarea unei case sau cheltuieli sociale care vor lovi destul de puternic în soldul lor bancar.

Cu toate că ideea de a cumpăra o casă pare a fi o investiție bună, au sentimente amestecate cu privire la acest lucru. Dar au cum să suporte toate aceste cheltuieli pentru că se gândesc la familie, la viitorul copiilor și chiar a relației lor.

Sănătatea lor este direct proporțională cu ceea ce se întâmplă, dacă lucrurile merg bine și somnul va fi bun și vor avea dispoziția necesară pentru altele, dacă însă lucrurile nu merg cum și-ar dori, se va reflecta în atitudinile lor, în insomnii și în inapetența alimentară.

1 Comment

1 Comment

  1. neacsu

    2017-07-21T15:16:13+03:00 at 2017-07-21T15:16:13+03:00

    DEZABONARE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top