Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanţă 2 - 8 iulie 2017. Balanțele se vor confrunta cu anumite frici. Află ce îți rezervele astrele în această perioadă.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanţă 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Balanţă 2 – 8 iulie 2017. Săptămâna îi poate destabiliza pe aceşti nativi prin energia cu care le materializează dorinţele.

Jupiter, reveit în mers normal în semnul lor, şi Soarele vin cu puterea de a urni lucrurile iar dacă au impresia că din punct de vedere financiar sunt blocaţi, aceasta se datorează dizarmoniei dintre Venus şi Nodul Nord, le sugerez să lase lucrurile să curgă, să nu le blocheze dar nici să nu le grăbească şi totul va fi OK deoarece, pe de altă parte, Uranus le susţine demersurile, în special pe 3 şi 4 iulie.

Persistă fricile vis-a-vis de faptul că nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine

Problema ar fi pătratul de duminică, 2 iulie, care îi are ca protagonişti pe Pluto și pe Jupiter, cu Pluto în Casa a 4-a a familiei şi care sugerează, pe deoparte, conflicte cu o persoană tânără de acelaşi sex cu care, ei cel puţin, simt că nu pot vorbi, că orice ar spune este perceput eronat, iar pe de alta le poate aduce satisfacţii în plan profesional, mai ales celor care sunt implicaţi în afaceri imobiliare, când flerul lor financiar se dovedeşte adevărată mană cerească.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Persistă fricile vis-a-vis de faptul că nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine, dar şi teama că ar putea să-şi piardă poziţia socială doar vedem atâtea firme cunoscute cu probleme sau oameni de afaceri prăbuşiţi efectiv. Alte Balanţe, încă nu sunt dumirite pe ce drum să o apuce, au posibilităţi dar nu se decid pentru care din ele să lupte. Dacă este vorba despre serviciu, le sugerez un Memo în care orice se discută să fie consemnat, orice sarcină se primeşte să fie cât mai repede rezolvată ca să nu fie probleme. Zile de stres 3 – 4 iulie.

Afectiv, lucrurile nu par să-şi fi revenit

Afectiv, lucrurile nu par să-şi fi revenit. Restanţe sentimentale, greşelile de comunicare, superficialitatea toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate ca atare dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare. Nu sunt partenerii ideali prin excelenţă, dar ştiu să se facă iubiţi şi să iubească nu trebuie decât li se ofere motivaţia şi se vor implica cu toată fiinţa. Zile la care să fie atente, 6 – 7 – 8 iulie.

Cred însă că ce li se va întâmpla săptămâna aceasta ţine de destin iar motivul care va duce la ruperea unei relaţii sau la separare va fi legat de banii. Fie sunt prea cheltuitori, fie mint ceva legat de nişte sume şi de aici dezastrul. Atenţie la zilele de 4 şi 5 iulie. Pentru cuplurile care îşi pun pirostriile acum sunt deschise toate drumurile, condiţia este să nu lase pe nimeni să le controleze mariajul, nici mama, nici soacra.

Doamnelor atenţie la răceli, la cistite în special, iar voi domnilor la odihnă pentru că stresul vă pate da bătăi de cap la propriu nu la figurat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top