Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – BERBEC

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – BERBEC. Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Revelaţii asupra lumii nevăzute, relaţie care ţine de metafizică, realitatea de Dincolo.

Pentru unii este vitală însă încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoie care se împletesc armonic, iar Berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

Rezolvă o serie de probleme financiare – taxe, impozite, amenzi, pentru casă – pe 13 şi 14 noiembrie, aspectul administrativ este cel vizat şi indiferent ce li se propune, în special femeilor, le sugerez să nu spună da înainte de a analiza oferta, nu de alta dar există ceva ce nu ştiu, ceva ce se ocultează în propunerea respectivă şi teamă mi-e că dacă vor spune da fără să se gândească, se vor înhăma la o muncă peste puterile lor.

Nici afectiv nu stau prea strălucit, în special tinerii se repetă o ipostază din primăvară, Berbecii pot afla că au fost ţinta unor înşelătorii, că li s-a înscentat ceva pentrua se dovedi că nu sunt atenţi sau că au fost păcăliţi în ce priveşte o sumă de bani sau pur şi simplu că dragostea le-a fost trădată, ca pe 15 noiembrie, cele căsătorite vor afla că vine barza.

Pe de altă parte se cam ascund lucruri pe care ei trebuiau să le fi văzut demult, îi ameţeşte pur şi simplu când se pune problema iubirii şi se aruncă în tot felul de iubiri imposibile pe care apoi le respinge, ba chiar devine violent dacă i se pun întrebări legate de acestea.

Profesional nu aş spune că sunt mari probleme, poate o serie de neînţelegeri cu colegii sau fiind vorba şi despre o casă a sănătăţii să nu fie vorba şi despre o componentă de sănătate neglijată până acum – dantura, ochii, o sinuzită sau o reacţie acută la vreo problemă fiziologică pe care nici nu o bănuiaţi şi care poate ţine de o malformaţie congenitală.

Totuşi celor tineri, aşa cum am spus-o şi săptămâna trecută, o repet, atenţi cum răspund colegilor şi şefilor, cum îşi duc la bun sfârşit sarcinile încredinţate, deoarece ameninţarea cu pierderea locului de muncă este încă valabilă, mai ales că Luna Neagră trece peste Mijlocul Cerului şi îi face pe mulţi să se îndoiască de cariera pe care şi-au ales-o.

16 noiembrie le aduce o serie de oportunităţi totul va ţine de modul în care ei ştiu să aleagă. Sunt avantajate, tot femeile.

Posibil ca pe 17 şi 18 noiembrie să rezolve o serie de lucruri care ţin de locaţie – schimbare de locuinţă, gazdă, chirie doar că vor fi nevoiţi să anuleze un drum în afara oraşului pentru a putea finaliza mutarea. Celor care pleacă la drum atenţie la condus, problemele auto le vor da bătaie de cap –uleiul îmbâcsit, anvelope tăiate ş.a.

Ca sănătate poate fi vorba şi despre mici intervenţii chirurgicale – extirparea unui nodul, a unui neg, o intervenţie stomatologică care ţin de urgenţe.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top