Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop mayaș septembrie 2018. Care este vibrația lunii

Horoscop mayaș septembrie 2018: Ce au prezis vechii mayași pentru prima lună din toamna acestui an? Iată câteva aspecte generale despre soarta zodiilor.

Horoscop mayaș pentru septembrie

Luna septembrie va fi o lună sub semnul cifrei 9. Septembrie este a noua lună din an și, după cum se știe în numerologie, 9 reprezintă sfârșitul unui ciclu.

Așadar, vom asista la anumite finaluri în viețile noastre. Va fi o lună a despărțirilor amoroase, a abandonării unor locuri de muncă toxice sau a unor prietenii care ne-au făcut mai mult rău decât bine. Sentimentul general va fi acela de a ne dori să o luăm de la zero, să începem o altă viață, mai bună.

Ce se întâmplă cu zodiile în luna septembrie 2018?

Astrologia completează numerologia și, așa cum am spus în rândurile de mai sus, mulți nativi vor încheia anumite capitole dureroase de viață.

Printre nativii care vor avea nevoie de o schimbare radicală, de o transformare totală se numără Fecioarele, Leii, Săgetătorii, Capricornii, Gemenii, Vărsătorii și Peștii.

Cât despre Tauri, Berbeci, Balanțe și Scorpioni, și ei vor avea câteva obstacole de trecut în cea de-a 9-a lună din an.

CITESTE SI: Zodiile care se despart în luna septembrie 2018

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie

Cele mai multe probleme vor fi cele de ordin financiar. Unii nativi ar putea să se trezească brusc cu niște datorii de care nici măcar nu știau. Vor fi puși în fața unor decizii importante de luat pentru binele lor și pentru siguranța lor financiară.

Aceștia sunt chiar cei menționați mai sus. Taurii, de pildă, vor fi nevoiți să cântărească foarte bine decizia de a face o nouă investiție. Nu sunt încurajați să se arunce în aventuri fiscale mai ales dacă nu au anumite certitudini legate de fiabilitatea proiectelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top