Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop mayaș octombrie 2018. Luna marilor adevăruri

Horoscop Lunar

Horoscop mayaș octombrie 2018. Luna marilor adevăruri

Luna octombrie este cea de-a zecea lună din an și va fi una extrem de importantă pentru zodiile care își caută dreptatea fie în instanțele judecătorești sau în cele morale.

Horoscop mayaș octombrie 2018:

ZODIILE DE APĂ

Racii vor fi ceva mai sensibili și vor continua în aceeași notă ușor depresivă. Nimic nu le va conveni și vor avea nevoie de foarte mult sprijin emoțional.

În aceeași barcă se află și Peștii. Scorpionii fac notă discordantă și vor avea parte numai de momente frumoase. Se poate spune că acești nativi sunt cei mai avantajați de astre.

ZODIILE DE AER

Gemenii continuă să depună toate eforturile posibile pentru a se menține pe linia de plutire. Vor fi implicați în proiecte noi, proiecte care îi vor bucura.

Vărsătorii și Balanțele trebuie să fie mai comunicativi. E o lună în care dacă știu cum să lege cuvintele pot câștiga foarte mult.

ZODIILE DE FOC

Leii sunt energici și fericiți toată luna. Dragostea bate la ușa lor, iar cei care formează deja un cuplu ar putea face pasul următor în relația lor.

Săgetătorii poartă discuții aprinse cu membrii familiei, iar Berbecii vor deveni ceva mai ponderați, surprinzându-i pe toți cu pacifismul lor.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele au o lună plină. Ca de fiecare dată, acestea iau totul de la zero în speranța că o dată și o dată vor reuși să facă schimbările pe care și le-au propus de la începutul anului. În octombrie vor face salturi calitative.

Capricornii și Taurii vor fi preocupați mai mult de muncă și vor avea de-a face în proporție de 100% doar cu serviciul.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc pentru luna octombrie 2018: Zodiile care sunt protejate de astre

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top