Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Vărsător

Horoscop lunar septembrie 2018 Vărsător. Pentru majoritatea oamenilor anul se incheie pe 31 decembrie, insa, in cazul tau, acest lucru se va produce pe 3 septembrie. Tragi linie si faci un bilant care te va face sa mustacesti.

Te vei bucura te tot ce ai realizat pana la aceasta data, dar in acelasi timp iti vei dori sa te responsabilizezi mai mult, sa incerci sa faci lucrurile mai bine pe viitor, ceea ce nu e tocmai rau.

Vei trage o concluzie si in ceea ce ii priveste pe cei din jur. Din punct de vedere karmic, sufletul tau va trece intr-o alta dimensiune, una a iubirii, a armoniei, a sinceritatii, a perseverentei.

Iti rezolvi problemele financiare

Emotiile care ti-au dat batai de cap in ultimele saptamani se vor domoli incepand cu 7 a lunii, o data pe care nu o vei uita niciodata. Pe 7 septembrie se vor produce cateva lucruri interesante, cand prezenta Mercur in casa a 8-a iti va potenta spiritul de lider.

Te asteapta zile frumoase si dupa aceasta data. Pe 10 si 13, de pilda, e bine sa incepi proiecte noi sau sa le negociezi pe cele prezente. Vei avea tot timpul din lume sa iei decizii si in ce priveste relatia ta cu societatea, mai ales daca ai pe rol procese in instanta sau ai facut anumite reclamatii a caror rezolvare o astepti cu sufletul la gura.

Banii vor fi o prioritate si pentru luna asta. Tot ce inseamna profit, socoteli, calcule, restante sau datorii va intra sub umbrela protectoare a astrelor. Cu alte cuvinte, ca sa lasam metafora deoparte, se rezolva toate problemele financiare pe care le aveai. Poti recupera bani de care ai uitat de la persoane pe care le-ai imprumutat in urma cu ceva vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top