Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie - 4 noiembrie 2017 INTEGRAL. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017

Luna iunie vine pentru multi nativi cu multe provocări. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

BERBEC – Odată cu romantismul afişat în prima săptămână din iunie veţi încerca o altă reţetă şi asta numai pentru a vă răsfăţa partenerul de viaţă sau iubita/ul. Citește articolul întreg aici.

TAUR – Vor avea parte de iubire şi de sex cum îşi doresc, către sfârşitul lunii iunie. Cei care sunt singuri vor întâlni pe cineva on-line sau cu sprijinul cuiva din familiei. Citește articolul întreg aici.

GEMENI – Cei singuri vor avea multe ocazi de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!) și mai repede decât se gândesc, relația să evolueze de maniera unei viitoare căsătorii. Citește articolul întreg aici.

RAC – Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în fiecare cotlon din jurul lor, nu trebuie decât să vadă. Aceasta este regula de care trebuie să țină cont în iunie. Citește articolul întreg aici.

LEU – Mintea lor uimitoare chiar va face minuni şi le poate schimba viaţa pentru totdeauna, chiar dacă din a doua parte a lunii, romantismul le va coboră un văl peste ochi şi le va înceţoşa mintea. Citește articolul întreg aici.

FECIOARĂ – Niciodată nu este prea târziu ca să îndrepţi lucrurile. În a doua parte a lunii, cariera lor va înflori şi va lua avânt! Dacă se organizează vreun concurs cu siguranţă vor primi titlul de ce mai bine organizat angajat. Citește articolul întreg aici.

BALANȚĂ – În a doua parte a lunii trăiți un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile sau măcar într-un city-brake. Citește articolul întreg aici.

SCORPION – Cel mai bun lucru este să faceţi ca de obicei, să vă retrageţi într-un colţ al vostru şi să evaluaţi lucrurile – unde sunteţi, de ce sunteţi, ce vreţi, dacă doriţi cu adevărat să fiţi acolo sau să vă implicaţi. Citește articolul întreg aici.

SĂGETĂTOR – Profesional nimic nu este inexplicabil pentru voi când este vorba despre sentimente sau romantism şi cred că asta vă face irezistibili. Aţi putea închide ochii la greşelile pe care le fac unii dintre colegi şi asta numai pentru că simţiţi ceva aparte pentru ei. Citește articolul întreg aici.

CAPRICORN – Chiar dacă sunteţi în al 9-lea Cer, nu lăsaţi dragostea să vă întunece mintea, rămâneţi cu picioarele pe pământ dacă vreţi ca lucrurile să se desfăşoare fără probleme, mai mult celălalt va fi pentru voi ca o carte deschisă. Citește articolul întreg aici.

VĂRSĂTOR – Ar vrea să facă toată lumea ce vor ei, dar nu este chiar aşa, vor primi răspunsuri ma mult sau mai puţin satisfăcătoare. O lecție de istorie ar putea fi mai relevantă decât zece discuţii, aşa că să fie cu ochii în patru. Citește articolul întreg aici.

PEȘTI –  Fiţi atenţi la vocea voastră interioară care vă semnalează că există o problemă la orizont cu un partener sau un potențial partener. Sunteţi destul de intuitivi, iar vocea voastră interioară este de obicei vocea inteligenţei. Citește articolul întreg aici.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top