Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2017 - Rac. Iată ce te așteaptă în luna iulie. Ce trebuie să știi în legătură cu sănătatea și banii.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – RAC

Zile bune: 4, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 28, 30
Zile proaste: 2, 18, 28
Relațional: 1, 3, 5, 6, 7, 9, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26
Finaciar: 26, 27

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Pentru aceşti nativi, luna iulie va fi destul de promiţătoare, cu un noroc ieşit din comun dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase.

Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună. De asemenea, finanţele câştigă în importantă datoriţă prezenței lui Marte conjunct cu Soarele în Casa banilor proveniţi din muncă proprie, iată măcar un motiv pentru care să găsească soluţii pentru echilibrarea planului personal cu cel profesional, succesul depinde de talentul lor de a echilibra cele două planuri. În perioada 13 – 24 iulie vor depinde de ceilalți și vor trebui să fie flexibili şi au toate posibilitățile de a face acest lucru. În cele mai multe cazuri, circumstanțele se vor dezvolta în avantajul lor, așa că să nu piardă din vedere propriile obiective ci să continue să evolueze în domeniile de care aminteam anterior, familie şi carieră. Dacă şi-au făcut temele cum trebuie, încă de la începutul lunii, vor câștiga cu siguranță. Vor fi momente în care doar iniţiativa și acțiunile lor vor conta. Trebuie să îşi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutat de alții.

Racii vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente

Pentru multe semne, a doua lună de vară se va dovedi a fi destul de calmă, dar nu și pentru Rac! Vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre acestea depăşind însă limitele competenței lor. La birou ar trebui să se asigure că au sprijinul colegilor și partenerilor, deoarece ar fi mai bine dacă ar depăşi provocările viitoare în colectiv pentru că se vor elibera mai repede pentru realizările care îi aşteaptă. Pe frontul romantic, există numeroase oportunități, însă cel mai important lucru este că nu sunt vor fi conflicte nici în familie, nici în cuplu. Adică nu vor exista conflicte masive, deși, desigur, ar putea apărea dezacorduri minore. Până aproape de sfârşitul lunii, Jupiter stăpânul lor ezoteric, va fi susţinut în demersurile sale de intuiţia şi luciditate Lunii Negre afltă în Casa muncii. Apoi trigonul în semne de Foc dintre Saturn, Uranus şi Nodul Nord semnalează necesitatea atenţie, nu cumva să se lase atraşi de detalii şi să uite ansamblu.

Relaţional vor fi răsfăţaţi de oportunităţii care îi vor ajuta să prospere şi…financiar. Cei care sunt singuri vor fi remarcaţi de sexul opus pentru senzualitatea, sex-appeal-ul şi frumuseţea fizică. Spuneam că dragostea are legătură şi cu banii pentru că, în iulie, dezvoltarea afacerilor proprii sau pornirea a ceva pe cont propriu, depinde foarte mult de sprijinul material pe care il dă partenerul de viaţă. Cuplurile tinere vor trebui să se gândească bine înainte de a planifica o sarcină în luna iulie. Pentru Racii singuri, essste o perioadă excelentă, colorată și productivă în toate sensurile. Pot acționa simultan, pe mai multe fronturi, totul va funcționa pentru ei, dar să se gândească – cât de corect este acest lucru față de celălalt? Astrele au pregătit câteva surprize pentru cei căsătoriți.

Ca sănătate singurul obstacol care ar putea apărea ar fi oboseala

Profesional vor fi destul de multe provocări pentru ei în iulie. Firma sau compania unde lucrează se luptă să depășească concurența și să supraviețuiască. Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea şi dacă trebuie să îşi păstrze slujba sau afacerea. Să nu ezite să îşi exprime părerea atunci când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea lor activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţa lucrurilor, deoarece aceasta le va oferi perspectiva obiectivă necesară. În niciun caz să nu se izoleze de prieteni și de cei dragi, să nu se închidă în propriile gânduri și probleme. Dacă decid că opinia lor este mai importantă, are prioritate față de ceilalți, dacă încearcă să de depărteze de echipă, vor fi dezamăgiţi și speranțele lor se duc pe apa sâmbetei. Realitatea este însă, în stadiul actual, că au o plajă de selecție destul de mare în fața lor și nu cred să existe vreo piedică mai ales pentru cei care iubesc să experimenteze. Să analizeze problemele atent și să decidă ce le convine. Dacă au propria afacere ar trebui să acorde o atenție deosebită angajaţilor dacă au vreunul. Este o perioadă favorabilă pentru rotația personalului.

În iulie sfera afacerilor și a finanțelor Racul va avea noi oportunități radicale, dar nu trebuie neapărat să le folosească pe toate. Vor avea suficient timp, energie și fonduri care să îi ajute să-și implementeze propriile planuri de muncă. În general, iulie ar putea fi extrem de promițătoare pentru ei și rezultatul le va permite să atingă poziții sociale remarcabile. Oportunitățile financiare îi urmăresc și, uneori, vor obține bani pe negândite. Se vor putea asocia cu noi oameni sau firme, încurajaţi şi de partenerul lor de viață. Vor cheltui pentru propriu interes dar ar trebui să îşi ajute şi partenerii de viaţă dacă au propria afacere, să prospere.

Ca sănătate singurul obstacol care ar putea apărea ar fi oboseala datorată faptului că se împrăşti pe mai multe planuri pentru a-şi atinge obiectivele. Dar atenţie, stresul poate duce la urticarie, neurodermite, ulceraţii la nivelul gurii, acnee și cosuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top