Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – SCORPION

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – SCORPION. Pentru Scorpion, care este patronat de Pluto şi de Marte, ianuarie va fi o lună destul de productivă, dar probabil nu la fel de luminoasă ca atunci când planifici lucrurile.

Pe de altă parte, aproape totul în această privință depinde de ei. Să nu ignore ajutorul, ci să se concentreze, în primul rând, pe propriile lor dorințe, doar echilibrul dintre acestea două vor putea avea poziția cea mai profitabilă.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În ansamblu, în această perioadă vor avea tendința să facă anumite schimbări, deși nu sunt deosebit de semnificative, sunt totuşi notabile, mai ales pentru cei din jur.

Unii dintre Scorpioni vor decide să schimbe look-ul adoptând o nouă tunsoare, iar alții vor îşi vor pune în practică vise vechi pe care credeau că le-au uitat.

Puţin probabil ca proiecte deosebite să se materializeze chiar acum, deoarece, în mare măsură, ianuarie este un moment de planificare, și nu de implementare.

Acest lucru ar trebui luat în considerare dacă au planuri grandioase. Astrele nu se împotrivesc chiar dacă pare aşa, dar puțin mai târziu lucrurile devin mult mai eficiente și mult mai ușor de rezolvat.

Trebuie subliniat că, în stadiul actual, Scorpionul se va confrunta destul de des atât cu ceilalți, cât și cu circumstanțe ciudate. Cu toate acestea, nu vorbim de ceva complicat sau potențial periculos în ceea ce îi privește. Experiența pe care o vor câştiga acum va fi deosebit de importantă în viitor.

În domeniul muncii și a afacerilor, Scorpionii vor avea tendința de a institui un fel de originalitate tipică, chiar dacă nu este deosebit de importantă.

Cei care sunt angajaţi vor simți că este necesar să facă ceva cu locul lor de muncă. Dacă este aşa, atunci să facă o schimbare majoră sau cel puțin să rearanjeze toate scaunele şi birourile, să facă curățenie, după ce s-a terminat ziua de muncă, dacă este necesar.

În ceea ce privește Scorpionii, care au propriile lor afaceri, aceştia nu trebuie să se grăbească. Vor exista metamorfoze minore chiar și fără o participare activă, dar cu siguranță acest lucru nu înseamnă că trebuie să se supună circumstanțelor dacă nu le place. Nu se înșeală atunci când spun că nu totul este atât de grav cum li se spune.

Doar încearcând să analizeze situațiile în mod independent, va fi mai ușor decât pare. Vor trebui să lucreze, poate chiar să îşi murdărească mâinile, dar, vorba ceea, nu există câştig fără efort sau fără durere. Deci, să fie îndrăzneți, deoarece această perioadă ar putea deveni o perioadă de noi descoperiri.

Acest lucru nu se referă numai la atributele personale, ci și la talentele pe care probabil nu le-au bănuit că le au. Pe de altă parte, acțiunea justă este departe de a fi întotdeauna singura opțiune corectă, uneori un dram de creativitate ar putea fi mult mai utilă.

În ce priveşte partea relaţională, Scorpionii se vor dezvolta conform propriilor reguli, însă pentru ei acest lucru nu ar trebui să însemne nici probleme, nici redescoperire. Dar probabil au ajuns deja la câteva concluzii importante, fundamentale pentru ei.

În stadiul actual, astfel de tendințe ar trebui să aibă o dezvoltare proprie, dar să nu uite că toate aceste planuri sunt încă departe de a fi finalizate și nu trebuie să forţeze nota. Scorpionii căsătoriți ar trebui să fie înțelepți și consecvenți.

În nici un caz nu trebuie să lase să escaladeze conflictele care îi vizează direct. Majoritatea problemelor vor veni probabil din exterior și va fi sarcina lor să arate acest lucru fmiliei.

Dacă nu au destule argumente și nu reușesc să țină situația sub control, să ceară ajutor din afară.

Dar să îşi aleagă aliații cu atenție, în ciuda faptului că au momente bune, băieții răi sunt întotdeauna la lucru și o clipă de neatenţie poate fi speculată în fel şi chip. Iar Scorpionii au darul să-şi facă duşmani mai ales când au de făcut o alegere importantă.

Este greu de spus ce va fi legat de asta – în mod clar va fi legat de propriile lor emoții, deoarece vor afecta starea emoțională a altora cu siguranţă. Au o mare responsabilitate deci, iată măcar un motiv să fie atenţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top