Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Svârlefus: Horoscop 17 - 22 aprilie - Probleme mari de sănătate pentru două zodii

Horoscop Lunar

Horoscop februarie Nicoleta Svârlefus: „Întorsături de destine și conflicte”

Astrologul Nicoleta Svârlefus a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna februarie. Care sunt provocările acestei luni? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop luna februarie Nicoleta Svârlefus

Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

Minerva și Urania, previziuni sumbre pentru zodii. La ce concluzie au ajuns cele două specialiste în astrologie

Trebuie să se gândească, să nu ia decizii pripite, mai ales dacă apare o relație nouă în perioada următoare.

Gemenii au o lună foarte interesantă din punct de vedere al imaginii sociale, al relațiilor cu ceilalți. Îl au pe Marte în această zonă și vor avea o viață dinamică social vorbind.

Pot exista și conflicte, poate exista multă agresivitate, atacuri venite din afară. Nu trebuie să conume energie pe astfel de tensiuni.

Racii au ca prioritate banii. Eclipsele se așază pe axa banilor și nu mai pot trece cu vederea anumite nemulțumiri pe care le au.

Unii Raci se gândesc să acceseze fonduri, să primească sprijin din partea unor persoane sau instituții.

Leii au o lună importantă. Eclipsele îi vizează în mod direct. Eclipa de Soare din februarie le aduce schimbări. Trebuie să se aștepte la neașteptat, să fie vigilenți, prezenți.

Fecioarele au de treabă în februarie. În zona muncii încă nu sunt lucrurile așezate. Au parte de surprize în sectorul muncii și al echipei de lucru.

Ei schimbă locul. Nu trebuie să programeze nimic pentru că vor veni surprize. În ce privește sănătatea, Fecioarele extenuate trebuie să fie mai atente la sănătate.

Pot apărea anumite simptome care sunt greu de încadrat într-un diagnostic.

Balanțele au o lună extrem de efervescentă. E o lună frumoasă, plină de creativitate. Persoanele care au fost mai liniștite se trezesc la viață, înfloresc.

Scorpionii sunt scoși de multe ori din zona de confort, iar asta îi va da peste cap în luna februarie. Trebuie să fie cât pot ei de adaptabili.

Săgetătorii au foarte multă energie. Îl au aliat pe Marte în semnul lor. Vor munci mult, vor avea curaj să se implice în proiecte în care altădată nu au avut curaj. Trebuie să știe că banii nu mai pică din cer!

Capricornii vor pune preț pe bani. Banii reprezintă capitolul cel mai important și este activat de cele două eclipse.

Vor apărea oportunități peste noapte. Apare nevoia imperioasă de a regla ceva în modul în care își gestionează resursele.

Vărsătorii au o perioadă extrem de prolifică dacă sunt un pic pe fază, și ei sunt de obicei, mai ales că le plac schimbările.

E o perioadă efervescentă. Eclipsele îi vizează în mod direct. Eclipsa de pe 15 februarie se așază fix în semnul lor. Vărsătorii trebuie acum să își noteze ideile, să aibă încredere în viziunea lor.

Peștii vor avea două săptămâni de dezamăgire, vor fi ușor abandonați, se vor izola. Din 14 februarie, lucrurile încep să se așeze. Vor avea parte de iubire atunci”, a declarat Nicoleta Svârlefus.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top