Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016. Specialista Anca Dimancea avertizeaza: LUNA IEPURELUI DE METAL NU SE INCHEIE BINE

Horoscop Lunar

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016. Specialista Anca Dimancea avertizeaza: LUNA IEPURELUI DE METAL NU SE INCHEIE BINE

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016. Specialistul in Feng-Shui Anca Dimancea a facut cateva previziuni astrologice pentru sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie.

Pana pe 4 aprilie ne vom afla in luna Iepurelui de Metal, o perioada incarcata cu multe evenimente interesante pentru sufletul fiecarui semn zodiacal. Iata ce previziuni a facut specialistul in Feng Shui in direct la TEO SHOW.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 SOBOLAN

Are un exces de metal in luna aprilie. Poate primi o mica pedeapsa legata de cariera. Trebuie sa fie atent la obiectele personale pentru ca poate fi praduit cu lejeritate. Sa fie atent la micile accidentari din bucatarie, mai ales atunci cand taie legume sau fructe ori se apuca de treburi la care nu este suficient de concentrat.

Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

Afla ce zodie esti in HOROSCOPUL GETO-DACIC

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 BIVOL

Bivolul are avantaje in relatiile de amicitie. Are noroc la invatatura, deci examenele reprezinta ultima sa problema in perioada urmatoare.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 TIGRU

Tigrul isi revine in urmatoarele zile. Se va intelege de minune cu Iepurele, prietenia lor fiind una avantajoasa pentru amandoi, mai ales din punct de vedere profesional.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 IEPURE

Trebuie sa se relaxeze putin mai mult. E o luna cu succes in cariera, insa eforturile pe care le face il pot obosi destul de tare.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 DRAGON

Este o zodie avantajata. Faptul ca este vedeta anului 2016 nu il scuteste de anumite probleme. Insa, in perioada urmatoare nu se anunta cine stie ce obstacole. Va beneficia de o energie buna. Poate fi promovata la locul de munca pana pe 4 aprilie.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 SARPE

Este putin mai intempestiv, va avea o luna buna. Trebuie sa fie foarte atent la ce si cum spune, dar mai ales locul ales pentru asta. Cuvintele pot fi de ajutor, dar si un mare obstacol in relatiile cu ceilalti.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016 CAL

Sa aiba mai multa grija. E o luna de pedeapsa si pentru el. Atentie marita la certuri, la felul in care conduce. E bine sa evite orice discutie aprinsa la telefon in timp ce conduce masina, sa evite orice provocare.

Citeste continuarea previziunilor in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top