Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018. Citește horoscopul săptămânal și vezi dacă te afli printre zodiile care vor reuși pe toate planurile în zilele care urmează.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 BERBEC

Tot aștepți de undeva o îndrumare și, până acum, te-ai bazat mult pe intuiția ta, dar de data aceasta parcă nu mai vine nimic de acolo, parcă vocea ta interioară a muțit și nu-ți mai transmite nimic, nici da, nici ba.

Dacă tu singur nu găsești cele mai bune idei salvatoare, întreabă în jurul tău, caută răspunsul în cărți, bate la ușa unui expert, a unui specialist, a unui consilier a cărui meserie chiar aceasta este: să te asculte, să înțeleagă ce se petrece cu tine și apoi să-ți ofere cele mai eficiente sfaturi.

Poți spune că devii mai înțelept săptămâna aceasta datorită intervenției unei astfel de persoane cu mai multă experiență de viață, deci cel mai greu și mai important lucru pe care trebuie să-l faci e să cauți persoană potrivită. Nu oricine are talentul de a da sfaturi bune, deci tu la cine apelezi la nevoie? Nu uita că sfatul cel mai bun e cel care se cere și eventual mai are și un preț semnificativ.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 TAUR

Te simți exclus, ținut la distanță, dat la o parte dintr-un colectiv în care, oricât te-ai strădui, parcă nu-ți găsești locul. E un mare efort de adaptare pentru tine, dar momentan nu găsești niciun punct comun pentru a te putea apropia mai repede.

De fapt, dai dovadă de puțină timiditate, nu ești foarte sociabil și nici nu găsești subiecte comune de discutat cu aceștia care să le atragă atenția, cumva, asupra ta, care să le deschidă interesul față de persoana ta.

Norocul tău vine de la unul din membrii acestui grup care te vede puțin stingher și reușește să te invite să i te alături, ceea ce îi va facilita mai mult comunicarea cu restul lumii. De atât ai nevoie pentru a deveni unul de-al lor, de cineva din interior care să-ți facă introducerea, care să te țină sub aripa sa și care să te ajute, astfel, să te integrezi mai repede.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 GEMENI

Ai lăsat unele lucruri să se miște în voie, fără control, și nu au dus acolo unde trebuia. Descoperi acum că hazardul, în unele situații, nu e cea mai bună soluție. Mult mai bine ar fi fost să ai o strategie bine pusă la punct, un control mai strict asupra lucrurilor, pentru că libertatea deplină nu a dus în cea mai eficientă direcție.

Acum îți bați capul să repari ce s-a stricat și regreți că nu ai intervenit mai devreme, pentru că s-ar fi putut face ceva dacă nu ai fi amânat atât de mult acțiunea.

Îți faci griji peste griji, dar această preocupare crescută e de fapt salvatoare: cu cât te preocupă mai mult problema, cu atât mai repede îi vei găsi rezolvarea, deci nu mai amâna: ia taurul de coarne, analizează atent, stai o noapte – două cu picioarele într-un lighean cu apă rece, confruntă-te cu fisura, cu eroarea, cu eșecul ce a declanșat haosul de acum și ia imediat măsurile necesare, măcar în ceasul al doisprezecelea. Se poate redresa situația dacă te ocupi de ea de urgență și n-o mai lași în voia sorții.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 RAC

Nu indiferența e soluția cea mai bună la problema cu care te confrunți. A sta pasiv pe margine ca și cum nu te-ar interesa situația nu va avea efectele scontate, deci cel mai bine e să participi trup și suflet, să te implici mai mult, pentru că numai tu știi cum se rezolvă problema.

Unii îți spun să nu te bagi, să te prefaci că nu vezi, să rămâi rece ca și cum n-ar fi problema ta, dar e, e și problema ta, deci nu te lăsa influențat de cei care îți spun că detașarea e calea.

Ar fi atitudinea struțului care își ascunde capul în nisip și spune că nu există niciun pericol, deci mai bine iei problema în propriile mâini și o rezolvi de unul singur. Nu are cine să ți-o rezolve și nici nu va trece de la sine, pentru că deții chiar tu instrumentele optime în această situație. Vei fi mândru de felul cum rezolvi totul, doar dacă îți asumi sarcina și o duci la capăt cu propriile mâini.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 LEU

Simțeai că ți se pregătește ceva, că se umflă încet-încet un balon care, la un moment dat, tot ar fi făcut poc. Se umple paharul, se întinde coarda, arde fitilul, spune-i cum vrei, pentru că exact acesta e sentimentul care te încearcă acum, că nu mai e mult și totul sare în aer.

Evident că ți-e puțin frică, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi, că nu știi cât mai e până ce bomba explodează. Și chiar va exploda, pentru că totul ajunge într-un punct de maxim și nu mai poate continua la fel.

Pregătește-te deci pentru o răsturnare de situație, pentru o surpriză de proporții, pentru o schimbare radicală de sens, care te obligă s-o iei în cu totul altă direcție, probabil chiar de la zero.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 FECIOARĂ

Nu mai suporți singurătatea, ai ajuns într-un pucnt în care ai musai nevoie de cineva alături care să te susțină, să te asculte, să te observe, pentru că prea ai vâslit singur, în derivă. Ai putea lua acum niște decizii ciudate pentru unul ca tine, ca și cum ai spune: gata, nu mai vreau să fiu singur, fac orice să scap de starea de izolare.

Poate chiar tu te-ai retras în lumea ta și ai închis ușa. Poate alții te-au cam dat deoparte până ce ai înțeles că e mai bine să te retragi de tot. Dar acum pui capăt acestei situații și nu mai stai pe margine, retras.

Intri cu forța, la o adică, sau îți revendici dreptul de a fi primit în acel mediu la care visezi. Iei decizia de a te alătura unui grup de persoane, de a te implica într-o relație, de a accepta pe cineva în viața ta, și simți cum se schimbă totul în jurul tău. Era chiar așa de greu să deschizi iar poarta?

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 BALANȚĂ

Dacă simți că nu-ți mai găsești locul într-un anumit mediu în care nu mai există înțelegere, armonie, pace, mult mai bine ar fi să părăsești acel spațiu. Nu te ține nimeni cu forța, nici într-o relație de dragoste, nici într-o prietenie, nici într-o relație profesională și, dacă vezi că nimic nu mai merge de la o vreme și totul e dat peste cap, ești liber să pleci.

O faci spre binele tău, nu considera fuga ca pe un eșec, căci nu e motiv de suferință și regret, ci de eliberare.

Tu ești cel mai mare iubitor de armonie dintre toate zodiile, ca atare nu dai randament în acele domenii în care planează haosul, dezorganizarea, conflictul. Decât să te stresezi inutil, mai bine găsești scuza cea mai potrivită de a te retrage și de a-ți vedea de liniștea ta, mult mai importantă decât efortul de a rămâne în acel mediu. Fii pregătit să pleci, dacă e cazul.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 SCORPION

Ceva te ia total prin surprindere și deși tu ești zodia cea mai pregătită pentru situații de criză, care se poate replia imediat chiar și în cel mai crunt dezastru, de data aceasta îți cam pierzi cumpătul și controlul. Nu știi ce să faci, te cam paște disperarea, dar vei găsi alinare și sprijin la cineva care a trecut printr-o situație similară cândva.

Nu căuta sprijin la cei cărora totul le merge bine acum, pentru că nu au cum să te înțeleagă, deci dacă ești bolnav nu vorbi cu sănătosul, dacă ești nefericit nu vorbi cu fericitul, dacă ești sărac nu vorbi cu bogatul, pentru că ei nu au cum să simtă același lucru.

Vorbește cu cei din aceeași tabără, cu aceleași probleme, care te pot îndruma cel mai bine, tocmai pentru că au simțit-o și ei pe pielea lor exact la fel.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Prietenul la nevoie se cunoaște și ești alături de cineva drag cu tot sufletul. Trece printr-un moment dificil și prezența ta îi face bine, pentru că tu îl compătimești, plângi alături de el sau îl lași pe el să-și verse oful pe umărul tău. Tu nu-l judeci, nu-l oprești, nu-i întorci spatele, ci chiar vede că inima ta e sincer deschisă pentru probleme sale, iar atitudinea ta altruistă va fi balsamul de care are nevoie.

Nimic nu te va bucura mai tare decât să-i vezi din nou zâmbetul pe chip, dar știi care e paradoxul situației? Oricât ai suferi alături de el, oricâte eforturi ai face pentru a-i ridica moralul, nu te aștepta să facă și el la fel pentru tine.

Dacă o faci, fă-o necondiționat, fără a aștepta nimic în schimb, ca să nu fii vreodată dezamăgit de lipsa de recunoștință a celui care acum profită de prietenia ta. El are nevoie, tu ai leacul, deci, dacă vrei să i-l dai, dă-i-l pe gratis!

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 CAPRICORN

Te afli în plin proces de transformare, și ești conștient că ceea ce se naște acum în viața ta necesită timp, nu se poate schimba peste noapte. Ia-o încet, etapă cu etapă, și nu trece la următorul nivel decât după ce ești sigur că ai lăsat în urmă totul în regulă, pe teren stabil.

Ești mulțumit de ceea ce vezi cu ochii tăi, de ceea ce clădești chiar tu în propria viață, și ești mândru să vezi că și alții descoperă efectele acestor transformări profunde la tine.

Lumea spune despre tine că te-ai maturizat enorm, că ești altul, că ești mai calm, mai responsabil, mai rațional – chiar dacă așa ești tu de felul tău – dar da, ești diferit decât cel care erai acum câțiva ani, iar acum se văd clar rezultatele. Odată cu schimbările survenite la propriul tău eu încep să apară și schimbările palpabile din viața ta, pentru că tu le-ai generat încă din momentul când ai hotărât transformările.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Nu îți place mediul în care te afli, parcă ai fi printre străini, printre oameni care nu te înțeleg și nu te apreciază și, dacă ai putea, ai părăsi imediat acest spațiu.

Te simți prost printre acești oameni, sunteți complet diferiți și nu reușești să discuți cu nimeni, sunteți incompatibili, de pe alte lungimi de undă.

Totuși, oricât de mult ai visa să pleci de aici, ești nevoit să mai rămâi cu ei, să stai alături de acești oameni încă o perioadă. E sacrificiul pe care trebuie să-l faci, ca în zicala aceea care nu sună tocmai frumos: fă-te frate cu dracul până treci puntea.

Așa și tu, faci parte din acest colectiv, chiar dacă nu ești de acord cu ei, până ce-ți atingi interesele și faci compromisuri obligatorii pentru ceea ce vrei să obții la capăt.

Horoscop ACVARIA săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 PEȘTI

Nu te simți în apele tale, probabil te și încearcă unele simptome ciudate de boală și chiar dacă încerci tot felul de rețete, nici una nu are efect.

Te-ai săturat să încerci atâtea regimuri de slăbire, atâtea diete care promit miracole, atâtea medicamente minune care nu ajută la nimic și ești gata să le arunci pe fereastră. Dacă vezi că nu se arată roadele acestor eforturi, cel mai bine e să te împotrivești, să le spui nu, să spui stop și să folosești metodele tale personale.

Nimeni nu te cunoaște mai bine decât tu personal, deci refuză sfaturile contradictorii care vin din jurul tău – că ar trebui să faci aia sau să încerci aia – nu! Refuză părerile care se bat cap în cap și caută să te vindeci cu propriile instrumente, pe care le ai sigur la dispoziție. Nu mai asculta de alții și nu te mai lua după nimeni!

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top