Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019. Zile dificile pentru 3 zodii

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019. Iată ce anunță astrologul Acvaria pentru a doua săptămână a anului 2019. Cine va avea parte de niște zile de vis, dar și cine va întâmpina multe greutăți.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 BERBEC

Noul intră în viața ta ca un trăsnet și te lasă fără replică, mut de uimire. E nevoie de o adaptare promptă după noile condiții, nu ți se dă prea mult timp de gândire, deci fii pe fază, ca să schimbi macazul imediat.

Intri într-o nouă etapă a planurilor tale, pe un etaj superior, e ceva complet diferit decât înainte, dar, ca la orice nou început, ești un pic debusolat, neștiind nici încotro s-o iei, nici ce-ți aduce schimbarea.

Acceptă provocarea, fii deschis la nou fără să-ți pui atâtea întrebări, s-ar putea să nu fie timp de analize. Vei vedea efectele acestei schimbări de direcție peste câteva zile – poate chiar peste câteva săptămâni, dar acum contează să nu te cramponezi de vechi, de lucrurile cu care obișnuit, de confortul personal. Noul e bun, chiar dacă pică pe nepusă masă, fără să te întrebe dacă-l vrei sau nu.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 TAUR

Ești pus pe fapte mari, dornic de schimbare, gata de orice aventură nouă, mai ales în plan mental. Ai învățat mult ca să faci față cu brio, și te arunci în confruntarea de idei și de forțe fără să stai pe gânduri, conștient că nu poți urca pe o treaptă superioară în carieră dacă te mulțumești cu lucrurile deja cunoscute, dacă nu te implici singur în tot felul de provocări intelectuale.

Orice examen, orice discuție în contradictoriu, orice competiție de idei te poate avea printre învingători, pentru că ești pregătit din toate punctele de vedere să faci față cu brio. Ai un mare țel în minte și nu te lași până nu-l atingi, pentru că ești conștient că schimbarea și succesul vin numai intrând în luptă.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 GEMENI

Fii pregătit să îmbraci o haină nouă. E haina justițiarului, a judecătorului imparțial, a arbitrului care decide soarta jocului, deci ai grijă ce spui!

O decizie de-a ta, un verdict de-al tău poate schimba direcția multor lucruri din jurul tău, ori în propria ta viață, ori în a altora, de aceea trebuie să spui ce ai decis după ce ești sută la sută convins că adevărul e la tine, că ai dreptate.

Dacă și tu ai dubii asupra deciziei luate, mai bine mai amână marile alegeri, ca să nu răstorni viața cuiva pe dos într-un moment nesigur. Gândește-te că ești un judecător care spune un DA sau un NU pe care nu le mai poate schimba mai târziu, dar cineva depinde de ele, tocmai de aceea trebuie să fii conștient de greutatea deciziilor tale.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 RAC

După ce un proiect mai vechi a făcut un mare pas înainte, că nici ție nu-ți venea a crede ce bine evoluează, dintr-o dată ajunge într-o zonă de platou în care nimic nu mai mișcă.

Nu trebuie să consideri că asta a fost tot, ci doar să te bucuri de perioada aceasta de repaus, pe care o poți folosi pentru a analiza nivelul la care ai ajuns, pentru a-ți trage sufletul, pentru un răgaz binemeritat în care poți vedea totul mai detașat.

Dacă ai fi prins în miezul acțiunii, nu ai fi la fel de atent și de prudent, deci, dacă tot simți că lucrurile stagnează, valorifică pauza în favoarea ta. Te mai odihnești, mai treci o dată în revistă etapele parcurse sau faci mici modificări, la rece. Parcă se mai sedimentează lucrurile așa!

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 LEU

Se știe că ai pretenții foarte ridicate de la viață și nu te mulțumești cu orice. Nici când ai la dispoziție aproape totul parcă tot nu e destul, pentru că tu consideri că meriți mai mult, mai bun, mai sus, mai special.

Așa și este, dar dacă ridici ștacheta mult prea sus, chiar și peste… mai mult ca perfectul, lași loc de decepții. Cu cât vrei mai mult, cu atât ești mai nemulțumit că nu primești ceea ce visezi, deci ar fi bine să te bucuri de abundența de resurse pe care o ai la dispoziție.

Sigur e suficient, sigur e pe placul tău, deci nu-ți împovăra sufletul că nu primești 100%. E bun și 99%, nu crezi? Ca atare învață să te bucuri de ceea ce vine către tine, chiar dacă nu e în totalitate pe șablonul așteptărilor tale, poate un pic cam exagerat pentru momentul actual. Știi cum se spune: nemulțumitorului i se ia darul!

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 FECIOARĂ

Fii foarte atent la vocea ta interioară, pentru că de acolo vin cele mai bune sfaturi. Probabil ai nevoie de ghidare, de niște opinii din afara propriei tale conștiințe, imparțiale, neimplicate direct, și, dacă începi să le cauți, descoperi că ar fi mai multe unghiuri de interpretare a situației în care te afli, deci nu știi ce e mai bine pentru tine. Să mergi pe una dintre căi sau pe cealaltă sau poate pe amândouă simultan?

Ghidul cel mai bun ești tot tu însuți, deci, chiar dacă un prieten sau cineva drag îți oferă un sfat cu toată inima, chibzuiește profund dacă merită să-l asculți. Tu singur știi ce ai de făcut, ca atare ascultă ce spune eul tău interior înainte de orice altă părere din afară.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 BALANȚĂ

Nu îți găsești locul printre oameni, ai un ușor disconfort ori de câte ori te afli în preajma unor persoane, care, deși se comportă corect cu tine, nu îi ai tu la inimă în niciun fel. Nimic nu-ți place la ei, nimic nu-ți convine, dar nu cumva cel ostil ești chiar tu?

Ei nu sunt vinovați cu nimic, doar tu ești cu capsa pusă și te izolezi, respingi orice gest de apropiere, refuzi dialogul, cooperarea. E ciudată atitudinea aceasta la unul ca tine, care întotdeauna se simte bine printre oameni, dar de data aceasta parcă nimeni nu-ți mai intră în voie.

Ai ceva pe suflet, o tristețe, o supărare, o decepție, și îți legi toate speranțele de o anumită persoană, de un anumit cuvânt, de un anumit semn care, cel puțin deocamdată, nu vine conform așteptărilor tale, și dacă nu vine, le vezi pe toate în negru. Canalizează-ți atenția spre altceva atunci când din direcția în care privești nu vine nimic!

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 SCORPION

Uneori, o amânare este cel mai bun lucru pe care îl poți primi de la viață, pentru că, un răgaz oferit, te poți liniști. Gata, știi că nu poți primi acum ceea ce aștepți, deci te poți detașa de toate pentru a te mai relaxa un pic. Nu trata un aparent hop ca pe un capăt de țară, pentru că nu e.

E șansa ta la liniște, șansa ta la relaxare, deci bucură-te că nu vine acum! Dacă ar veni acum, ai intra într-un iureș de evenimente care te vor zăpăci complet, deci pauza aceasta e binevenită.

Parcă simți că mai respiri și tu, parcă mai descoperi și alte lucruri, mult mai frumoase, ale vieții, deci nu te crampona de un anumit țel. Nu e posibil acum, nu ți se oferă acum, va veni altădată, deci nu te ține cu dinții cu orice preț.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Te simți captiv într-un punct mort și îți asumi toată răspunderea pentru acest aparent eșec. Îți faci procese de conștiință, ba te paște și o depresie, având tendința de a spune că ție nimic nu-ți iese, că tu ești vinovat de toate, că tu ești capul răutăților…

Nu exagera, e doar o perioadă mai neplăcută din an în care faci mai degrabă bilanțul punctelor lipsă decât al punctelor forte.

Ai avea cu ce te lăuda, dar tu ți-ai pus toate speranțele pe anumite țeluri care, momentan, nu pot fi atinse. Nu încă, așadar, deci nu-ți turna cenușă în cap, nu lua pe umerii tăi toate problemele universului, pentru că om ești și tu, ai limitele tale.

Stai pe loc și așteaptă să se ridice piedicile din calea ta, fără să-ți mai pui atâtea întrebări care încep cu… de ce eu?

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 CAPRICORN

Nu te simți în apele tale, te copleșesc o mulțime de gânduri, de emoții, de temeri bizare, ceea ce se pot transforma la un moment dat în adevărate crize.

Cine te vede, spune că ești obsedat de cine știe ce probleme, că-ți faci griji pentru nimic, pentru că toate gândurile tale gravitează în jurul câtora puncte sensibile pe care nu le poți gestiona corect.

Nici nu știi cum te paște vreo criză de plâns, o mică depresie, pentru că vezi peste tot doar inamici și pericole, dar exagerezi, cu siguranță! Totul din cauza emotivității crescute pe care, tu, o fire eminamente rațională, nu prea știi cum să o ții sub control.

Lacrimile, suspinele, anxietatea, insomnia pot fi câțiva din inamicii acestei săptămâni cu care trebuie să te lupți mai abitir ca oricând, dar le vei doborî până la urmă.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Nimeni nu te poate mulțumi, zilele acestea, mereu vrei mai mult și strâmbi din nas chiar și în fața celor mai bune auspicii. Se pare că așteptările tale sunt mult mai mari acum, ai ridicat ștacheta foarte sus și, oricât ar încerca unii să-ți facă pe plac, tot nu reușesc. Asta pentru că tu cauți perfecțiunea în orice, deși ești conștient că nu există, dar nu te poți mulțumi cu ceea ce ai, cu ce ți se oferă…

Tocmai pentru că ai așteptări atât de mari, există riscul să fii mult mai des și mai ușor dezamăgit, ca atare, ca să nu cazi de la înălțimea marilor tale visuri, ar fi bine să te mulțumești și cu mai puțin. Cu cât ai așteptări mai înalte, cu atât mai dură va fi revenirea la realitate, dar dacă pornești la un drum fără speranțe enorme, vei descoperi motive de bucurie în orice mic succes.

Horoscop ACVARIA 7 – 13 ianuarie 2019 PEȘTI

Ești primit cu brațele deschise într-un grup în care, în scurt timp, ai șanse să ocupi deja o poziție fruntașă. Ai toate calitățile să te integrezi ușor în acest mediu nou, și pentru că ești cu un cap deasupra multora (deci ai tu un as în mânecă), vei ști să valorifici vidul de putere din interiorul acestui grup pentru a ocupa tu cât mai repede postul vacant de lider.

Culmea, deși tu visai să fii primit în acest grup, ca și cum era idealul tău, când vei face parte din el îți vei da seama că ești mai bun decât toți ceilalți, dar lupți să fii primit și să îți capeți un loc printre aceștia. Dacă tu simți că vrei să fii unul de-al lor, fă tot posibilul să intri.

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top