Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018. Zodiile care vor avea o săptămână de neuitat

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018. Iată ce rezervă astrele pentru această săptămână. Cine va avea parte de o săptămână pe care nu o va uita niciodată.

Horosocp ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 BERBEC

DA, ia-o ușor, nu sări peste etape, ci acceptă faptul că cele mai bune lucruri în viață vin așteptând, construind etaj cu etaj, punând cărămidă peste cărămidă. Și acum îți este pusă răbdarea la încercare, dar e spre folosul tău, deoarece acel lucru care iese acum din mâinile tale va fi demn de toată lauda. Timpul trece într-un mod mai special, dar respecți trecerea lui lentă, conștient că graba poate strica toată treaba.

Roadele încep să se arate, mai ales la acele acțiuni începute mai demult pentru care deja ai avut suficientă răbdare ca să ajungi aici. Roadele pot fi materiale, deci pot veni și bani!

NU, nu te enerva de la orice și nu ridica tonul, ci, dacă simți că se încing spiritele în jurul tău, nu lăsa impulsivitatea ta caracteristică să te domine. Tendința de a te zbate pentru orice nu e spre binele tău, ci mai mult strică.

Sunt momente în care e mult mai bine să te retragi atunci când agresivitatea plutește în aer, ceea ce pentru tine e destul de greu, pentru că și tu ești o fire bătăioasă, combativă, luptătoare. Ți-e foarte greu să nu te implici în luptele pentru putere care se dau în jurul tău, dar, cel puțin săptămâna aceasta, confruntarea, bătălia, lupta… nu sunt pentru tine.

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 TAUR

DA, ridică prețul, nu te mulțumi cu puțin, pentru că ai cu ce te lăuda. Lumea te va aprecia altfel dacă și tu te pui într-o lumină favorabilă, ca atare, când vine vorba să vorbești despre valoarea ta, despre cunoștințele și experiențele tale, despre palmaresul tău anterior, trebuie s-o facu cu mândrie. Pentru unii poate sună a laudă de sine, dar dacă nu te lauzi tu, atunci când e momentul, cine ai vrea s-o facă mai bine?

Dacă e și nevoie să te valorifici în acest mod – la un interviu de angajare, într-o luptă de idei, în fața unor rivali – atunci trebuie să te vezi tu, mai întâi, într-o lumină mai bună, ca apoi și ceilalți să te vadă la fel. Ai mai multă încredere în cel care ești și iubește-te mai mult pe tine însuți, ai de ce!

NU lăsa rebelul din tine să te conducă, deși poate ai momentele tale când îți vine să rupi lanțurile și să fugi unde vezi cu ochii, dar de data aceasta crizele de personalitate nu au ce căuta. Nici nu prea e genul tău să te manifești așa, în voie, ca atare adu-ți aminte că originalitatea și spiritul liber nu sunt întotdeauna un avantaj și nici înțelese de toată lumea.

Reacția ta de a nu te supune regulilor altora ți-ar putea cauza neplăceri, deci nu te revolta tocmai acum.

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 GEMENI

DA, pune accent pe ideea de doi, pentru că cele mai bune lucruri de săptămâna aceasta ies numai prin cooperare, prin combinarea forțelor diferite dintre el și ea, dintre tânăr și bătrân, dintre alb și negru, deci dintre contraste. Nu contează că sunteți atât de diferiți, ci că sunteți complementari, pentru că ce n-are unul, are celălalt și astfel puteți forma un întreg.

Dacă nu ai pe cineva cu care să simți acest lucru, fii pe fază, că nici nu știi de unde se ivește tocmai acum un bun tovarăș de afaceri, de muncă, de călătorie, de petrecere a timpului liber, și în doi parcă totul merge mult mai ușor. Inclusiv iubirea este avantajată, șansa unor întâlniri frumoase fiind mai mare acum.

NU cere, însă, prea multe de la prieteni, nu pretinde ca prietenii să-ți fie alături atunci când ai nevoie de ei, pentru că, deși e o săptămână în care tot ce faci în doi, față în față, umăr la umăr, merge de minune, nu același lucru se poate spune despre grupul mai larg din care faci parte, despre prietenii, colegii, camarazii tăi.

De acolo pot veni unele semnale care te pun pe gânduri, ca și cum te-ai întreba câți prieteni buni ai cu adevărat. Cam puțini, oare?

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 RAC

DA, pune punct aici unei situații, chiar dacă finalul te cam lasă fără replică. Poate se termină cam brusc, poate nici nu ești pregătit pentru acest final abrupt, dar uneori e mult mai ușor și mai eficient să tai pisica și să spui stop, decât să închei lent, când știi că tot acolo vei ajunge cândva.

Renunță acum, pe loc, fără să te mai gândești, fără să mai tragi de timp, fără să mai speri miracole, pentru că deciziile radicale de acest gen vor elibera viața ta de unele blocaje. Că e un job pe care te decizi să-l părăsești de mâine, că e o relație care nu mai merge și-i spui adio peste noapte, te vei simți eliberat. Desigur, ce lași în urmă doare o zi, două, dar mai bine faci operația fără anestezie rapid, decât să te supui un proces îndelungat care doare și mai mult.

NU lăsa timpul să se scurgă, nu aștepta la nesfârșit ca un plan, de la care aveai mari așteptări, să ducă totuși la roadele visate, când ai văzut, în tot acest timp, că nimic nu iese. Poate nu-i era dat să ajungă nicăieri, poate nu ai pus sămânța potrivită, iar acum aștepți o recoltă care nu are de unde ieși de vreme ce cultura ta nu a fost întreținută.

Renunță, așadar, la un proiect la care ai așteptat deja prea mult să aducă rezultate, pentru că, dacă n-au apărut până la termenul la care trebuiau să apară, nu vor mai apărea nici de acum înainte.

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 LEU

DA, erijează-te în lider, pentru că tu ești persoana cu cea mai multă experiență pentru a se urca pe un scaun și a vorbi lumii. Fă un pas în față, ridică-te în picioare, pune mâna pe microfon, intră în lumina reflectoarelor, fă orice gest, care, simbolic, atrage atenția asupra ta, pentru că ai ce spune și știi ce spui. Ceilalți te vor asculta cu încredere și respect, semn că ți se recunoaște superioritatea și autoritatea în domeniul pe care îl cunoști cel mai bine.

Nu e cazul s-o faci pe modestul când ai ceva de spus lumii, deci ridică-te deasupra tuturor și spune: hei, ochii și urechile la mine! Dacă ești expertul, dacă ești capul familiei, dacă ești șeful de turmă, orice, trebuie să vorbești din această poziție, dându-le ordine și altora.

NU te lăsa influențat de stimuli emoționali care te bombardează din toate părțile. Mult mai bine ar fi să-ți ridici un scut protector ca nu cumva să ajungă la tine toate lamentările, toate văicărelile, toate problemele altora pe care oricum nu ai cum să le rezolvi, dar te pot marca profund la nivel psihic. Chiar dacă unii te vor acuza că ești insensibil, că nu ești receptiv, că ești surd la problemele lor, tu te simți mult mai în siguranță așa, ca să nu-ți consumi resursele de energie pentru alții care nu știu altceva decât să te folosească.

Deci nu asculta ce spun alții cu ton negativ, prefă-te că nici nu-i auzi. Nu întotdeauna trebuie să fii o ureche de ascultat sau un umăr de plâns pentru alții!

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 FECIOARĂ

DA, așează iubirea deasupra tuturor lucrurilor și varsă un strop de emoție, de trăire, de afecțiune în tot ce faci. Se va întoarce înzecit către tine orice cuvânt bun, orice compliment, orice declarație de dragoste, pentru că săptămâna aceasta inima este centrul universului tău. În jurul ei gravitează totul! Cu dragoste muncești, cu dragoste vorbești oamenilor importanți din viața ta, cu dragoste te privești pe tine însuți și toate aceste sentimente răzbat din tot ce provine de la tine. E dragoste pură, sinceră, necondiționată!

Poate te îndrăgostești, poate reușești să repari sau să reînvii o relație, poate ceea ce ai tu de dăruit e primit cu brațele deschise de cineva care chiar are nevoie de afecțiunea ta, ca atare nu te gândi prea mult la ce primești în schimbi. Dăruiește și atât!

NU privi lucrurile doar prin prisma lumii în care trăiești, pentru că poți avea o viziune complet diferită, chiar dacă unii nu au cum s-o înțeleagă. Nu e însă momentul să pierzi timp și energie pentru a le demonstra că viziunea ta diferită e bună și ar merita preluată și de alții, pentru că orice schimbare are nevoie de timp pentru ca lumea s-o accepte.

Poate nici tu nu ești încă foarte convins că această nouă viziune duce undeva, dar o alimentezi și încerci s-o clădești din mers. Într-o zi vei vedea că și alții gândesc ca și tine și ți se vor alătura, dar, momentan, nu pretinde ca noutatea să prindă și la alții. Nu oricine e pregătit sau suficient de deschis către asta!

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 BALANȚĂ

DA, adună pe cei pe care-i iubești în jurul tău, de parcă ai fi o cloșcă, pentru că tu îți extragi seva, energia și bucuria din prezența lor. Când îi știi alături de tine, ești mult mai puternic, mai încrezător, și tocmai pentru că ei te așează în centrul vieții lor, te simți dator să dai înapoi triplu din ceea ce ai îndreaptă spre tine. Nu faci risipă de iubire, tu chiar ai multă de oferit, ca atare vei încerca să dai tot din tine.

Numai tu știi cum poți fii un părinte perfect, un partener de viață ideal, un angajat model, deci te împarți echitabil pe atâtea planuri, și nu numai că te poți ocupa de toate simultan, dar le faci și pe toate bine. Combustibilul tău sunt ei, cei dragi, care, când îți stau alături, te motivează și pe tine să faci mai mult.

NU lăsa acea voce interioară să te influențeze, pentru că, săptămâna aceasta, de acolo nu vin cele mai pozitive îndemnuri. Mai degrabă ceva din adâncul tău spune nu, stai pe loc, nu face asta, dar nu pentru că asta ar fi spre binele tău, ci pentru că există un mic drăcușor care nu te lasă să evoluezi. Sunt doar temerile tale cele mai adânci, sunt experiențele nefaste din trecut care se interpun acum evoluției, ca atare ideal ar fi să te prefaci că nu auzi semnalele din interiorul tău.

Deși tu, de obicei, ai o intuiție ascuțită și ții cont de ea, de data aceasta e bine să n-o asculți, căci ar putea spune nu la ceva ce ar fi bine să faci sau ți-ar putea spune să renunți la un plan care va merge mai târziu. Fii surd la sfaturile conștiinței, pentru că nu sunt corecte.

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 SCORPION

DA, fii pregătit pentru un final de drum. Niciun sfârșit nu e ușor, pentru că lasă în urmă un gol, dar era nevoie de acest final de etapă. Vei elibera locul pentru altceva nou, cândva, dar nu te grăbi deja să începi o altă cale. Deocamdată concentrează-te la finalul de drum, vezi dacă ai trecut în revistă toate detaliile, dacă nu ai scăpat ceva din vedere, dacă n-a rămas ceva nerezolvat, pentru că după ce vei pune punct final și vei pune tot într-un sertar al memoriei, te vei elibera de o mare grijă.

Orice gen de final este posibil: de relație, de job, de prietenie, de regim de viață, de mod de a privi lucrurile, și ești pregătit să lași în urmă vechiul, fără a te avânta deja spre un sens nou. Ia o pauză ca să savurezi sau să înțelegi nivelul la care tocmai ai ajuns.

NU te culca însă pe laurii victoriei, deci, dacă tot ai pus punct unui capitol, nu-l scoate complet din peisaj! Mai bine zis, nu te relaxa total, pentru că te vei putea rupe de toate abia după ce vei fi convins că totul s-a încheiat.

Acum ești la ultimele retușuri care, și ele, cer concentrare, și, dacă te-ai relaxa de tot, ai aluneca spre indiferență și ai putea face greșeli chiar acum, pe ultima sută de metri. Nu spune hop până nu sari pârleazul!

Horosocp ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR

DA, deschide-ți inima și primește iubirea care vine spre tine din toate părțile. Multe semnale de iubire se îndreaptă spre tine acum iar tu devii o oglindă care reflectă înapoi la fel de multă iubire. Orice e posibil legat de inima ta acum: să primești sau să faci o declarație de dragoste, să întâlnești persoana visurilor tale, să faci sau să accepți o cerere în căsătorie, să iei decizii majore legate de viața ta sentimentală. Inima ta bate mai tare, simți fluturi în stomac, deci e o săptămână dedicată iubirii!

Pui mare accent pe timpul petrecut alături de persoana iubită și cu atât mai fericit devii când vezi că, și din partea sa, vin la fel de multe dovezi de iubire, de prețuire, de plăcere de a fi în doi. Vreți să fiți cât mai mult timp împreună, pentru că numai cuplul te împlinește acum!

NU mai privi înapoi, la vremuri demult apuse, mai ales dacă ți-ai învățat lecția din acele timpuri. Trecutul e o umbră, nu trăi în trecut, mai ales dacă acolo se ascund aspecte cu care nu te poți mândri. Există unele capitole din trecutul tău care ar fi bine să rămână închise, să nu le mai scoată nimeni de la naftalină, ori pentru că încă mai dor, ori pentru că nu te mai reprezintă.

Chiar dacă unii încearcă să se raporteze la cel care erai acum cine știe câți ani, ar trebui să înțeleagă că tu te-ai schimbat, ai evoluat, ai devenit altul, și nu te mai poate privi ca pe cel de odinioară. Acum ești altul și meriți aprecierea și respectul lumii pentru cel care ai devenit, nu pentru cel pe care l-ai lăsat acolo, în urmă.

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 CAPRICORN

DA, bucură-te de viață, descoperă în jurul tău mai multe motive de a zâmbi, de a râde, de a fi vesel, decât de a-ți face griji. Dacă reușești să începi fiecare acțiune din această săptămână cu o afirmație, cu știu, pot, vreau, merit, vei vedea că 90% din acțiuni vor ieși ca la carte. Celelalte 10% mai au încă nevoie de eforturi din partea ta. Dacă reușești să torni o cât mai mare doză de pozitivitate în ceea ce faci, simți, spui, gândești, cu atât mai repede se ajunge la rezultatele mult visate ca atare adu-ți aminte că rețeta de succes pentru orice provocare e o gândirea pozitivă!

Vei primi suficiente vești bune care merită sărbătorite, deci nu e deloc exclus să apară și motive de a ieși în oraș cu prietenii. Viața merită trăită din plin, iar gusturile merită răsfățate cu ce le place: haine noi, dulciuri, mâncare bună, muzică, parfum…

NU lăsa însă lucrurile în voia sorții, fără niciun control, spunând… fie ce-o fi. Nu e momentul să lași hazardul să decidă încotro să mergi, ci să încerci totuși să trasezi o direcție și apoi să și conduci acțiunile pe acel drum. Dacă scapi de sub control evoluția unor proiecte, lăsându-le să evolueze cum vor ele, cu încredere deplină că va fi bine, s-ar putea să ai surprize.

Nu te retrage din cursă, crezând că ești pe drumul cel bun, ci – chiar dacă totul pare să meargă bine – continuă să vâslești ca nu cumva barca ta să intre în derivă. Ține mâna pe cârmă până la destinație, nu te relaxa încă!

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR

DA, stai și chibzuiește fără grabă până în cele mai ascunse unghere, pentru că ești în fața unei mari decizii de viață, ce poate avea efecte pe termen lung. Nu cere nimeni să dai răspunsul rapid, ci ai tot timpul din lume să analizezi, să sapi după adevăruri, să cauți dovezi și informații, să studiezi, să ceri păreri avizate de la alții mai bătrâni, pentru că tot ce găsești în demersul tău va conta, în final, la marea ta decizie.

Probabil ești în fața unei răscruci profesionale, pentru care te-ai pregătit îndelung. A venit vremea să pui în balanță argumentele pro sau contra, tot ce ai aflat, tot ce ai acumulat înainte, și apoi să extragi o concluzie.

Se presupune că ai deja maturitatea necesară pentru o decizie corectă, dar nu trebuie să te grăbești. Știi bine ce ai de făcut, totul e să fii convins că ai trecut în revistă toate detaliile înainte de a spune ce ai decis. Nu te vei mai putea întoarce asupra răspunsului dat, deci decizia ta rămâne lege!

NU te aprinde prea tare, chiar dacă ești o fire entuziastă, de felul tău, pentru că, de data aceasta, flăcările pasiunii pot mistui tot. Nimic nu trebuie făcut sub impulsul pasiunii, al furiei, al atracției, al grabei, ca atare încearcă să ții sub control orice reacție care depășește limitele normale.

Nu te ambala, nu te aprinde, nu turna gaz pe foc, nu te enerva, nu te agita, ci fă totul cu calm și cumpătare. Când simți că se aprinde prea tare flacăra, mai redu presiunea!

Horoscop ACVARIA 19 – 25 noiembrie 2018 PEȘTI

DA, apleacă-te acum asupra problemelor tale, nu le trata cu indiferență, pentru că e serioasă treaba! Chiar dacă poți aluneca spre o ușoară stare de îngrijorare, exagerând gravitatea unor acțiuni pe rol, trebuia să te ocupi de ele odată și-odată, tot le-ai amânat și au atins un nivel ceva mai grav peste care nu mai poți trece cu nepăsare.

Grijile au și ele rolul lor, pentru că te obligă să-ți concentrezi forțele asupra lor pentru a le rezolva mai repede. Dacă ar fi simple, ai avea tendința de a le trata ca pe niște bagatele până ce se vor acutiza și nu vei mai ști ce să faci.

Ia-le acum pe rând, nu le mai amâna, nu le mai trece cu vederea, pentru că e mai bine să te doară capul o zi – două, acum, când sunt încă simple, decât să nu mai dormi o lună de zile căutând soluții. Problemele trebuie rezolvate când sunt în fașă, deci acum!

NU te baza pe ideea că ai avea o paletă mai largă de opțiuni la dispoziție. Poate că, în general, orice e posibil, dar nu trebuie să irosești resursele cu gândul că ar putea veni altele mai târziu sau că la orice drum închis s-ar putea deschide o fereastră în altă parte. Cât de des ești tentat să începi o frază cu: dar poate că…?

Nu te baza pe noroc, pe șanse, pe alternative, ci mai degrabă te concentrezi pe ceea ce ai acum la dispoziție, fără a lăsa loc întâmplării.

Nu chiar orice drum duce undeva, nu chiar orice îți pui în minte are sorți de izbândă. Bazează-te pe principiul ce-i în mână nu-i minciună, nu visa la pe blana ursului din pădure, nici la cioara de pe gard, nici pe cine știe ce himere pe care tu le-ai crede tangibile.
Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top