Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018. Astrologul Acvaria a realizat horoscopul pentru această săptămână. Urmează surprize de vis pentru două zodii. Iată ce îțo rezervă astrele.

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 BERBEC

DA, pune accent pe înțelepciune, pe maturitate, fie că apelezi la propriile tale principii acumulate în timp, fie că ai persoane mult mai experimentate în preajmă de la care poți primi bune informații, îndrumări și sfaturi. Simți că închei săptămâna un pic mai bogat, nu cu bani sau comori, ci prin ceea ce se sedimentează acolo în mintea ta, în bagajul tău de resurse la care, cândva, vei apela cu încredere.

Dacă ai ocazia de a participa la un curs, la conferință, la un seminar, la o ședință de consiliere, fă-o cu inima și cu mintea deschise, pentru că sigur de acolo vin idei care se vor dovedi a fi salvatoare. Chiar și o discuție cu un superior, un profesor, un părinte sau orice alt reprezentant al autorității și al maturității în ochii tăi te va lumina, deci cere părerile altora. Nu le știi chiar pe toate!

NU pleca la drum, dacă poți evita săptămâna aceasta deplasările, nu pentru că s-ar întampla ceva pe parcurs, ci pentru că vei simi că e o călătorie fără rost, care nu-și atinge scopurile, de parcă te întorci de unde ai plecat fără problemele rezolvate.

Dacă poți rezolva și prin telefon, e mult mai bine, pentru că așa nu pierzi vremea pe drumuri. Evită orice activitate în care ar fi nevoie de o deplasare la o oarecare distanță, pentru că nu prea ies treburile ca la carte.

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 TAUR

DA, fă totul corect, nu te abate de a litera legii pentru nimic în lume, chiar dacă s-ar ivi ocazia s-o ocolești. Cu cât faci totul mai corect, cu atât șansele de reușită ale planurilor tale cresc, pentru că săptămâna aceasta câștigă cel care spune adevărul, care face totul ca după manual, așa cum trebuie, cum se cade, cum se cuvine, cum e just, la urma urmei. Adevărul va prima, deci cei care luptă pentru dreptate pot avea câștig de cauză, indiferent de planul în care e nevoie de intervenția legii. Că e în instanță, după legi scrise, sau că e doar un demers supus legilor divine, simți că ți se face dreptate și primești ceea ce meriți.

Cântărește lucrurile cât se poate de corect, imparțial, echitabil, detașat, pentru că poate fi o săptămână a judecăților, în care doar va câștiga cel care are dreptate. Sigur că se poate și invers: cel care nu are dreptate sau s-a abătut de la reguli poate suferi consecințele propriilor fapte.

NU renunța, chiar dacă sunt momente în care consideri că sacrificiul ar fi cea mai bună soluție. Fie că ești în fața unui abandon profesional – gata să renunți la un proiect care stă pe loc, la un loc de muncă ce nu te mai satisface – sau la un compromis sentimental – să ieși dintr-o relație care nu mai are nimic bun de oferit – încearcă să mai ai răbdare, totuși, să tolerezi situația mai departe, pentru că nu renunțarea e soluția.

Peste câteva zile s-ar putea să descoperi că ceea ce erai gata să arunci la gunoi mai poate fi reparat, refolosit și i se mai poate da o șansă, ca atare, dacă vezi că unele planuri nu mai merg așa cum doreai, trece-le pe linie moartă o vreme. Te vei apleca asupra lor altădată, dar nu le șterge de pe lista ta de preocupări. Vor fi din nou importante cândva, dar nu acum.

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 GEMENI

DA, luptă pentru ceea ce vrei să obții, treci la fapte, nu aștepta nici să pice din senin, și nici să rezolve alții ceea ce depinde de tine. Reușita proiectelor tale depinde de felul cum te implici, cum îți canalizezi întreaga ta energie spre scopul pe care ți l-ai propus. Dă din coate, vâslește, pedalează, căci, oricât de dificile ar fi uneori provocările prin care trebuie să treci, merită să te bagi și să faci tot ce-ți stă în putință pentru a obține succesul. Ai mai multe resurse decât ai putea crede, dar nu le poți descoperi dacă nu începi de undeva!

Poate ești în fața unui proiect nou, care cere enorm de la tine, și primul pas către succes e să accepți provocarea, să deschizi ușa și să treci pragul dincolo. Startul contează enorm, deci fă acest prim pas cu încredere, curaj, entuziasm, convins că totul va merge bine.

NU te culca pe laurii victoriei, chiar dacă, uneori, succesul e foarte ușor de obținut. Dacă tot ai reușit să ajungi acolo unde ai dorit, nu crede că succesul acela va fi al tău la nesfârșit, ci continuă să tragi tare pentru a-l păstra, pentru a-l dezvolta, pentru a-l duce la nivelul următor. Fii sigur că după ce ai luat startul, vor începe să apară și hopurile, și problemele, ba chiar și primele eșecuri, dar din toate ai ceva de învățat care, mai apoi, te va ajuta să duci ceea ce ai început spre succesul final.

Tratează problemele prin care treci ca pe niște lecții folositoare, și nici nu abandona la primul impas, dar nici nu te umfla în pene la prima reușită. Mai e mult până departe!

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 RAC

DA, simte-te bine, găsește în jurul tău chiar și cele mai mărunte motive de a fi fericit pentru că ai la dispoziție multe resurse de a-ți încânta și alina sufletul. Dragostea poate fi sursa celor mai frumoase clipe în doi, hobbyurile, pasiunile tale sau doar ceea ce-ți face ție cu adevărat plăcere pot genera emoții minunate, ba chiar și o ieșire la restaurant sau la o pizza poate fi prilejul perfect pentru ca tu să râzi, să zâmbești, să glumești, să te bucuri de viață.

Vin vești bune din multe direcții, deci primește-le cu inima deschisă, pentru că ele toarnă un strop de fericire în plus la ceea ce se petrece în viața ta de acum, care pare să se mai relaxeze un pic. Gândirea pozitivă face minuni, ca atare ar fi bine să-ți începi fiecare acțiune, fiecare gând, fiecare zi cu o afirmație! Exact așa cum începe și horoscopul acesta pentru tine: cu DA!

NU te baza însă că ai la dispoziție o mie de direcții de mers, uneori nu ai prea multe variante la îndemână, ca atare, dacă vin spre tine mai multe idei în același timp, nu amâna decizia cu gândul că lasă, să se mai adune, că poate vin altele și mai bune.

Uneori, ce-i în mână nu-i minciună, ca atare nu considera că, dacă acum ai mai multe direcții la fel de bune de mers, se vor păstra la fel și pe mai departe. Dintre ele trebuie să alegi doar una, nu poți evolua pe mai multe căi simultan. O fi viața plină de posibilități, dar uneori dintre toate acestea posibilități… doar una duce acolo unde trebuie. Alege-o cu grijă, nu juca pe două fronturi!

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 LEU

DA, fii tu factorul de acțiune în orice plan al acestei săptămâni, nu aștepta de la alții invitația, stimulentul sau startul. Chiar tu ești sursa celor mai bune reușite dacă treci la fapte, deci nu sta, nu aștepta, nu pretinde minuni din afară. Ai putea da startul unui proiect nou care se potrivește perfect pe stilul tău de a fi – dinamic, tonic, provocator – deci apleacă-te asupra noului sens cu entuziasm. Vor evolua foarte repede și bine toate, încât nici ție nu-ți vine a crede ce bine merge treaba, dar la baza acestei reușite nu e altceva decât implicarea ta.

Ești lider înnăscut, se știe, ca atare preia tu frâiele oricărei noi activități și condu-i și pe alții spre succes. Nimeni nu e mai potrivit ca tine în postura de coordonator, deci hai, fă un pas în față și spune-le și altora ce să facă. Nu rămâne doar la stadiu de comandant, care dă ordine, ci pune și tu, efectiv, mâna pe unelte, să clădești succesul alături de ceilalți. Ești și lider, și executant deopotrivă.

NU face însă exces de zel și risipă de resurse, pentru că orice acțiune care arde prea intens – o iubire, un vis, un proiect profesional – riscă să rămână repede fără combustibil. Să fii entuziast și pasionat de ceea ce faci e minunat, dar și ce-i prea mult strică, pentru că riști să-ți pierzi repede interesul.

Administrează-ți cu grijă resursele, nu miza tot pe o carte, nu aprinde toate motoarele din prima, pentru că e cale lungă până unde ți-ai propus. Dacă tu dai totul din start, pe ce te vei mai baza mai târziu? Ia-o mai ușurel!

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 FECIOARĂ

DA, ești persoana cea mai potrivită pentru marile provocări ale acestei săptămâni, deci lasă modestia deoparte și arată tuturor de ce ești în stare. Apare șansa ta de afirmare, ocazia perfectă de a ieși în evidență și de a atrage atenția asupra ta, de a ieși numărul unu dintr-o confruntare de forțe sau într-un concurs de împrejurări, deci hai, fă un pas în față și lasă-i pe ceilalți să vadă ce grozav ești. Nu e momentul să stai cuminte în banca ta și să aștepți să te descopere alții, ci dimpotrivă, acum e momentul perfect pentru a da din coate, pentru a te lăuda singur, pentru a spune eu pot, eu știu, pentru că ai resurse infinite pentru țelurile tale.

Ai toate motivele să fii mândru de tine pentru că atitudinea de învingător te ajută să fii remarcat cu alți ochi, deci nu sta în umbră. Spune cu încredere că tu ești cel mai bun, cel mai pregătit, cel mai informat și avântă-te trup și suflet în cursa spre succes. Poți ajunge primul la linia de finish!

NU lăsa însă lucrurile la voia întâmplării, fără direcție! Aici e nevoie de o bună organizare, de programare detaliată, de planificare exactă, iar tu ești genul de om care le face pe toate ca la carte, etapizat, strategic, pas cu pas. Dacă ai lăsa lucrurile să curgă așa cum vor ele, fără control, ai pierde vremea pe căi lăturalnice, or tu deții cheia pentru succes și ea constă în rigoare.

Știi exact ce trebuie făcut, când trebuie intervenit, încotro să duci lucrurile, deci nu e o chestiune de hazard aici. Nu te duce curentul la succes, ci conduci chiar tu corabia spre destinația finală.

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 BALANȚĂ

DA, fii tu șeful, dacă alții fug de răspundere, deci fă un pas în față și asumă-ți provocările acestei săptămâni, pentru că ești persoana potrivită pentru un astfel de rol. Tu vezi lucrurile detașat, cu o imagine de ansamblu foarte clară, tu ești capul limpede, nu un simplu pion pe tabla altuia de șah. Ești chiar regele în partida aceasta! Tu ești strategul, conducătorul, liderul care manageriază situația cel mai bine, ai experiența necesară, ai resursele necesare, dar trebuie să ai și mai multă încredere în calitățile tale de lider.

Poți și știi ce ai de făcut, nu trebuie să-ți spună alții și nici să te lași dominat de cei care poate or avea ei funcție mai importantă, dar cel care va decide direcția vei fi tu într-un final. Vei vedea în ochii multora așteptări imense, de parcă tu le poți spune ce să facă, iar ție îți place această postură.

NU e momentul să faci frumos, cum s-ar spune, să fii amabil, politicos, democratic, chiar dacă așa ți-e firea, ci dimpotrivă, uneori e nevoie de o luptă mai acerbă pentru întâietate, să-i dai pe alții deoparte și să tragi totul pe talerul tău, pentru că succesul nu vine, acum, din confruntarea mai multor resurse.

Cineva trebuie să se erijeze în lider, iar un lider nu trebuie să se consulte în permanență cu alți o mie de consilieri, că atunci nimic nu mai evoluează. Dacă tot ți-ai asumat rolul, spune tu totul, de la un cap la altul!

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 SCORPION

DA, fii calm, chiar dacă firea ta e mai vulcanică de obicei, dar de data aceasta vei trece cu brio prin orice confruntare doar dacă rămâi pasiv. Bazează-te pe principiul apa trece, pietrele rămân, dar tu vei fi apa de data aceasta, te scurgi printre probe fără o implicare anume, fără să încerci să le controlezi pe toate, convins că tot ce se petrece în jurul tău, săptămâna aceasta, are un curs anume, un ritm anume, o direcție anume iar tu nu le poți schimba defel! Faci parte dintr-un angrenaj foarte bine programat care știe exact ce, cum și când să facă, deci doar te supui docil acestei bune funcționări. Există niște faze clare în acest demers și, dacă le respecți întocmai, fără a te opune cursului firesc, vei ajunge mult mai ușor la țelul propus.

Poate abia acum culegi roadele unei acțiuni care a evoluat după un program bine stabilit, și, finalmente, începi să descoperi pentru ce a trebuit să ai atâta răbdare!

NU te mai uita înapoi, la etapele anterioare, la pașii parcurși până aici, important e că ai ajuns unde ai ajuns! Contează mai mult nivelul pe care te afli ACUM, și prea puțin cât de mult ai pătimit ca să ajungi aici. Evită să discuți despre cât de greu a fost drumul până acum, despre resursele pe care le-ai consumat ca să ajungi aici, pentru că acum contează un singur lucru: că ești aici!

Sigur că duci în spate un bagaj imens de experiențe – bune – rele, ușoare – grele – dar nu le mai scoate de la naftalină întruna. Lasă-le acolo, în spate, și povestește lumii cu mândrie ce a realizat, nu cât de greu ai realizat, doar ce ai reușit să clădești, nu și cât de multe ai demolat pe parcurs…

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR

DA, acceptă banalitatea zilelor, fără a spera doar lucruri mărețe, spectaculoase, nemaipomenite. Poți primi bucurie și din rutina de zi cu zi, ba chiar ai un sentiment puternic de satisfacție că reușești să duci la bun sfârșit o mulțime de sarcini cotidiene, de care oricum trebuia, odată și-odată, să te ocupi. Fă-ți o listă, ca un tabel de sarcini, trece în ea chiar și cele mai neînsemnate aspecte, pentru că vei vedea, la finalul săptămânii, cât de multe ai făcut și ce bine ai reușit să te ocupi de ele! Chiar dacă par neimportante, sunt totuși parte din programul tău firesc de lucru și viața e făcută și din mărunțișuri, nu?

Chiar și din cele mai firești acțiuni ale săptămânii – mersul la piață, curățenia prin casă, traficul – poți găsi un motiv de bucurie, pentru că ești mulțumit că reușești să le faci pe toate conform planului, fără stres.

NU pune altora condiții, dar nici nu accepta ca alții să-ți pună ție o grămadă de condiții pentru că unele dintre acestea chiar nu pot fi acceptate. Fă unele lucruri doar pentru că vrei și îți place, fără să devină un fel de obligație cerută de alții, că altfel cine știe ce se va întâmpla. Te vei ridica cu fermitate împotriva celor care vin doar cu reclamații, cu nemulțumiri, cu tot felul de datorii pe care doar tu trebuie să le respecți sau să le onorezi, iar ei… nimic.

Pune accent pe reciprocitate, pe echitate, ia-te după principiul îmi dai – îți dau, chit pe chit, cerere și ofertă, pentru a nu fi doar tu cel care dă și dă întruna, fără a primi mare lucru în schimb. Nu accepta doar regulile altora, doar pentru că ar fi sau s-ar crede cu ceva mai grozavi decât tine. Cu ce sunt ei mai presus?

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 CAPRICORN

DA, opune-te celor care au impresia că numai ei le știu pe toate sau numai ei au dreptate sau că ar fi cu ceva mai presus. Uneori, a fi recalcitrant, încăpățânat, negativist, nu e chiar așa de rău, ba chiar poate fi un avantaj, pentru că așa arăți că ai o opinie fermă și nu accepți să fie ignorată. Vei dezaproba sus și tare un aspect cu care nu poți fi de acord, care contravine unor reguli, care e împotriva unor legi, deci, dacă tu descoperi pe undeva ceva care nu e just, spune-o fără frică.

Uneori, poți fi chiar singur împotriva tuturor, dar convins că faci bine ceea ce faci, deci la fel și acum, devii oponentul cel mai curajos care spune nu când toată lumea dă din cap aprobator în fața altora mai puternici. De ce să accepți ce spun alții când tu știi foarte bine că nu au dreptate? Învață deci să mai spui și nu!

NU participa la acele acțiuni pe care nu le aprobi, găsește scuze ca să ieși din mediile în care nu te poți integra, ca să scapi de diverse sarcini cu care nu poți fi de acord sau pe care nu le poți face din principiu. Nu trebuie să spui întotdeauna prezent la diverse invitații care vin spre tine, ci poți refuza cu diplomație – sau cu agresivitate, depinde de situație – ca să nu îți asumi ceva în care tu nu crezi.

Vei spune nu multor activități la care alții participă fără să ezite – sau fără să aibă încotro – dar tu ai principii ferme și nu le încalci. De ce să faci compromisuri sau de ce să accepți ceva ce nu poți accepta?

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR

DA, fii alături cu sufletul de cei care suferă, de cei care nu sunt la fel de norocoși, de cei care trec prin situații critice. Lasă-i să-și plângă tristețea pe umărul tău, pentru că le vei face foarte bine doar ascultând. Chiar dacă, empatic fiind, s-ar putea să fii influențat de poveștile lor sumbre, faptul că le ești de folos suferind alături de ei te face să te dedici lor fără să stai pe gânduri. Te sacrifici, așadar, lași bucuria ta pe plan secund doar pentru că cineva drag trece prin momente dificile și are nevoie de prezența ta.

Uneori chiar preiei pe umerii tăi problemele lor și încerci să le rezolvi, dar, chiar dacă nu reușești, nu te împovăra mai mult decât e cazul. Ajunge doar să le fii alături, să le ridici moralul, să-i stimulezi de pe margine, să oftezi odată cu ei, dar nu trebuie să le și rezolvi tu problemele!

NU te abate de la programul foarte bine stabilit dinainte, pentru că, deși tu ești un mare amator de noutate și de schimbare, nu e momentul să schimbi ceva. E bine așa cum e, mergi pe calea aceasta, respectă linia deja stabilită, fără a face experimente. Ai verificat deja eficacitatea acestui program bătut în cuie și merită să-l respecți întocmai.

Va veni și vremea schimbărilor în program, dar nu acum, pentru că orice abatere de la precizie nu face altceva decât să de deconecteze de la ținta propusă. Acceptă să fii un roboțel care urmează o anumită rutină, pentru că rutina, uneori, e bună, e eficientă și dă rezultate. Schimbarea nu ar produce decât un mic haos și ar da peste cap toată planificarea făcută în detaliu.

Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018 PEȘTI

DA, ieși in lume, cunoaște oameni noi, socializează, extinde-ți cât mai mult orizonturile, pentru că acum te simți cel mai bine doar în medii foarte populate și foarte pestri’te. Fiecare om e diferit și îți place să interacționezi cu cât mai mulți ca să descoperi unicitatea lor. Poți participa la evenimente colective, la care se adună multă lume și nici ție nu-ți vine a crede ce ușor găsești subiecte comune de conversație, cât de repede te integrezi, cât de bine se leagă noile relații. Vei încheia săptămâna cu o colecție întreagă de noi contacte pe care, cândva, le vei folosi în beneficiul tău.

Poate fi chiar momentul unei mari realizări care te scoate mai mult în fața tuturor, deci lumea va afla despre tine acum în alți termeni decât înainte. Șanse de afirmare, de evidențiere, de succes? Destule, totul e să le ieși în întâmpinare și să arăți cine ești!

NU-ți arăta varsta, nu accepta faptul că ai fi mai bătrân – hai să spunem mai matur – decât alții, pentru că, în interiorul tău, te simți foarte tânăr. Nu trebuie să te comporți mereu cu acea maturitate specifică vârstei pe care o ai – că ai 30 sau că ai 70, tot despre experiență de viață e vorba aici – deci dezbracă haina omului matur și plin de griji.

Joacă-te un pic, distrează-te un pic, mai copilărește și tu, cât îți permiți, pentru că viața nu e doar o listă de sarcini. Poate fi și o listă de momente de relaxare și dacă te uiți prea mult la vârsta pe care o ai, pierzi din vedere motivele de bucurie. Comportă-te, săptămâna aceasta, ca și cum ai avea cu vreo… 20 de ani mai puțin și ai să te simți super!

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top