Connect with us

Revistateo.ro

Harrison Ford, vocea unui documentar despre aviaţie

Inedit

Harrison Ford, vocea unui documentar despre aviaţie

Harrison Ford, vocea unui documentar despre aviaţie. Harrison Ford, care în urmă cu aproape două săptămâni era să moară în urma unui accident aviatic, a acceptat o propunere din partea celor de la National Geographic pentru a deveni naratorul unui documentar despre istoria avioanelor.

CITEŞTE ŞI: Harrison Ford a avut un accident de avion

Actorul, care printre altele este şi pilot, a trebuit să efectueze o aterizare de urgenţă cu avionul său de agrement direct pe un teren de golf din L.A., incident în urma căruia este internat şi acum în spital. Ford a reuşit astfel să distrugă modelul aerian fabricat pe vremea celui de-Al Doilea Război Mondial, la doar câteva minute după ce decolase de pe aeroportul din Santa Monica.

Cu toate astea, directorii National Geographic Studious au declarat că actorul de la Hollywood a bătut palma cu aceştia pentru a fi vocea documentarului „Living in the Age of Airplanes”, producţie ce povesteşte istoria aviaţiei, dar şi felul în care aceasta a schimbat lumea, mai ales în timpul războaielor.

Producţia de cinema va debuta pe 8 aprilie la Smithsonian’s National Air and Space Museum din capitala Statelor Unite, Washington, urmând să fie apoi difuzat în mai multe cinematografe din S.U.A.

Celebru prin rolurile din „Indiana Jones” şi „Războiul Stelelor”, Ford a afirmat la un moment dat că preferă să fie cunoscut pentru prestaţiile din „Mercur”, singura producţie care i-a adus o nominalizare la Oscar, sau The Mosquito Coast”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top