Connect with us

Revistateo.ro

Alerta pe aeroportul Otopeni. Cursa spre Amsterdam, cu probleme tehnice

Stiri

Alerta pe aeroportul Otopeni. Cursa spre Amsterdam, cu probleme tehnice

Este alerta pe aeroportul Otopeni. O aeronava s-a intors de urgenta din cauza unei probleme depistate la bord. Se pare ca este vorba despre o cursa spre Amsterdam, conform Antena 3.

UPDATE, 13:05: Reactia TAROM in urma incidentului aparut astazi:
„Cursa RO 361 cu destinatia Amsterdam a decolat de pe aeroportul Henri Coanda la ora 9:00. Dupa 25 minute, echipajul a sesizat o indicatie necorespunzatoare la bordul avionului si a luat decizia sa se intoarca la București, punand pe primul loc siguranta pasagerilor.

Aeronava de tip Boeing 737 a aterizat cu bine la Bucuresti, iar pasagerii au fost debarcati si sunt asistati de catre reprezentantii companiei. Acestia nu au fost nicio clipa in pericol. Dupa verificari, tehnicienii au constatat ca a fost vorba de defectiune minora la instalatia de climatizare. Pasagerii vor pleca spre Amsterdam cu o alta cursa TAROM, cu decolarea programata la ora 13:10”

UPDATE, 11:13: Valentin Iordache, purtator de cuvant aeroportul Otopeni: „Noi ca si aerport nu putem da detalii despre ce s-a intamplat pentru ca nu detinem informatii despre problemele intampinate de aeronave. Este vorba de o aeronava care a decolat si se pare ca a decolat, iar apoi s-a intors. Daca pilotul a decis sa revina la Bucuresti, inseamna ca a putut ateriza in regula”, a declarat acesta la Antena 3.

Dupa 40 de minute de zbor, pilotul a sesizat probleme la bord si a hotarat sa se intoarca pe aeroport.

117 persoane se aflau in aeronava, iar in clipa de fata nu se stie cum vor fi redirectionati. Oamenii asteapta in clipa de fata o decizie a Tarom.

Revista TEO a contact biroul de presa al Aeroportului Henri Coanda dimineata, insa cei de la aeroport nu au dorit sa comenteze.

Stire in curs de actualizare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top