Connect with us

Revistateo.ro

Halep este tot mai aproape de câştigarea Miami Open

Stiri

Halep este tot mai aproape de câştigarea Miami Open

Halep este tot mai aproape de câştigarea Miami Open. Jucătoarea de tenis Simona Halep, care în acest moment se află pe locul 3 WTA, a reuşit să o devanseze în sferturile de finală de la Miami Open pe Sloan Stephens din America, cu scorul de 6-1, 7-5. Sportiva din România va trebui să treacă acum de cea mai mare provocare a sa, Serena Wiliams, locul 1 mondial, cu care va juca în semifinalele competiţiei.

CITEŞTE ŞI: Tricoul Simonei Halep pe care trebuie să îl ai

Partida a fost una destul de scurtă, de doar o oră şi 15 minute, fiind a 14-a câştigată de Halep în cadrul circuitului WTA.

Privind evoluţia Simonei din meciul cu Stephens, pe care l-a dominat aproape complet, putem spune că românca are şanse reale să o bată în semifinale pe Serena William. Pentru câştigarea acestei etape, sportiva noastră a fost recompensată cu 220.230 de dolari plus 390 puncte WTA.

„Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactita, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea”, a declarat Halep după câştigarea meciului din sferturile de finală.

Serena Williams a reuşit să treacă de Sabine Lisicki din Germania, locul 21 WTA, cu scorul 7-6 (4), 1-6, 6-3, marcând astfel victoria cu numărul 700 din cariera sa impresionantă.

Nu este prima oară când Halep şi Williams vor juca pe acelaşi teren, acestea întâlnindu-se ultima dată la finala Turneului Campioanelor, în octombrie 2014, atunci când jucătoarea de tenis din America a învins-o pe sportiva româncă în două seturi, cu scorul de 6-3, respectiv 6-2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top