Connect with us

Revistateo.ro

Giulia Anghelescu isi opereaza nasul

Stiri

Giulia Anghelescu isi opereaza nasul

Cantareata Giulia Anghelescu isi opereaza nasul din cauza problemelor serioase pe care le are cu respiratia.

„Nu am mai slabit, nu, nu merg la sala. In ultima vreme nu prea apuc sa fac mai nimic, dar mai alerg uneori dupa copii prin casa. O sa imi fac o rinoplastie undeva in iarna, dar asta si din cauza deviatiei de sept. Am niste probleme medicale.

Nu o sa fie o schimbare majora. Vreau sa imi micsorez nasul un pic, sa il mai indrept”, a declarat Giulia Anghelescu pentru Wowbiz.

Cine este Giulia

Giulia Anghelescu este o cunoscuta cantareata de muzica usoara din tara noastra. Prima ei aparitie a fost in cadrul Tip Top Minitop, la varsta de doar 6 ani. Cu trecerea timpului, Giulia a castigat „Scoala vedetelor” si a devenit membra a trupei Candy, aladuri de Monica Andrei si Andreea Antonescu de la fosta formatie „Andre”.

A renuntat la proiectul Candy in anul 2004, iar apoi a devenit co-prezentatoarea emisiunii „Cool-Mea Distractiei” de pe TVR 2. Giulia a inlocuit-o pe Ellie White in trupa DJ Project, alaturi de care a evoluat mai multi ani.

CITESTE SI: FOTO: Uite cum arată Giulia după două nașteri!

Cele mai cunoscute melodii ale Giuliei sunt „Nu”, „Regrete” si „Mi-e dor de noi”. Vedeta a scos o melodie cand era insarcinata, in anul 2011. Piesa „Vorbe grele” s-a bucurat de un real succes. In 2012, si-a scos noul album, „Un om cu un pian”, de pe care a extras single-ul cu acelasi nume.

Giulia este casatorita cu fratele realizatorului de televiziune Serban Huidu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top