Connect with us

Revistateo.ro

Gina Pistol a petrecut weekend-ul cu Smiley. Cum s-a dat de gol

Staruri

Gina Pistol a petrecut weekend-ul cu Smiley. Cum s-a dat de gol

Gina Pistol se iubește de câteva luni cu Smiley, dar amândoi au preferat să fie extrem de discreți în legătură cu relația lor. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” s-a dat, însă, de gol, zilele trecute, atunci când a petrecut weekend-ul cu artistul.

Dacă cei doi s-au ferit până acum de paparazzi și de către fotografiile celor din jurul lor, ei bine, în weekend, aceștia au petrecut în același club.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, împreună de Paște. Cum au petrecut cei doi sărbătorile

Gina și Smiley au mers împreună într-un club din Timișoara, acolo unde iubitul Roxanei Ionescu mixează.

Smiley a cântat în clubul lui Tinu Vidaicu, iar Gina, care este o obișnuită a clubului respectiv, a filmat concertul direct de pe scenă.

Anul trecut, Gina a fost surprinsă în timp ce ieșea din vila lui Smiley, dar nu au spus nimic despre relația lor. În luna ianuarie, aceștia au plecat într-o vacanță exotică și au fost surprinși pe aeroport împreună. În rest, amândoi au decis să păstreze o discreție totală în legătură cu povestea lor.

Citește și: Imagine cu Gina Pistol și Smiley. Cum au comentat internauții
Singura dată când Gina a vorbit despre relația cu Smiley a fost atunci a răbufnit pe rețelele de socializare când a aflat că Ana Baniciu l-ar plăcea pe artist. Cei doi și-ar fi dat mai multe mesaje în preajma Revelionului, iar Gina a aflat de ele și a răbufnit.

S-a scris că Gina ar fi gravidă. Vedeta a negat

„Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

Vedeta a reacționat săptămânile trecute și la insinuările Anei Baniciu, care a vorbit în emisiunea Florentinei Fântânaru despre așa-zisul trio dintre ea, Smiley și vedeta Antenei 1.

Oamenii judecă foarte mult și nu aș vrea să judece ceva ce nu există, ceva ce nu e. Nu poți să te dai mare cu ceva ce e total greșit, știi?

Între mine și Gina Pistol e o relație ok. Eu nu m-am certat cu Gina Pistol. Singura chestie pe care o am în comun cu Gina Pistol este emisiunea Asia Express.

Legat de tot ce s-a întâmplat pot să spun doar atât: Csf, ncsf (n.r.: prescurtare folosită de tineri pe rețelele de socializare care vine de la „Ce să faci? N-ai ce să faci!”)”, a declarat Ana Baniciu în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top