Connect with us

Revistateo.ro

Giani Kiriță se autodenunță: „Am furat două din camera lui Mister!”

Exatlon

Giani Kiriță se autodenunță: „Am furat două din camera lui Mister!”

Fostul concurent de la Exatlon, Giani Kiriță, a făcut o mărturisire neașteptată. Acesta este un împătimit al trabucurilor și a recunoscut pentru WOWBiz cum a dezvoltat această pasiune.

Giani Kiriță și trabucurile

„Trabucul nu-mi lipseste niciodata. Cineva mi-a spus ca trabucul se poate spune ca este prelungirea degetelor mele. Poate numai cand o sa mor o sa ma las de ele, cine stie…

Vreti sa stiti cum a inceput totul? Va spun, dar e o poveste lunga pe care o spun in premiera. Eu l-am avut antrenor pe Cornel Dinu, un fumator de trabucuri inrait. Cred ca se intampla in urma cu 15 ani. Am stat cu el in cantonament, inaintea unui meci, iar cand ne dadea indicatii tehnico- tactice si l-am vazut cum pufaie mi-a placut foarte mult totul. Alura lui, mirosul de trabuc.

CITEȘTE ȘI: Giani Kiriță la Exatlon 2019? Condiția impusă de dinamovist

EXCLUSIV! Giani Kiriță și Cătălin Cazacu s-au ascuns în bucătăria unui restaurant

Si atunci, am zis hopa! Stai ca asta-mi place! Sa va spun ce am facut, sper ca Mister (n.r.: Cornel Dinu) nu o sa se supere pe mine. Ei bine, am furat doua de la Mister, de la Cornel Dinu, i-am furat din camera doua trabucuri. L-am pus pe maseur sa ma pazeasca si dupa ce am plecat din cantonament le-am aprins in masina. Si de atunci a inceput sa-mi placa foarte tare.

Apoi, am inceput sa citesc despre trabucuri, sa vad care sunt mai bune, mai rele si cum se fumeaza si cum nu. Mie mi s-a parut ca mi se potrivesc astea mari si groase, trabucurile, sa ne intelegem”, a spus Giani pentru wowbiz.ro.

„Primesc trabucuri cadou in special de ziua mea, pentru ca toti stiu ca asta fumez. Apoi, imi cumpar singur. De multe ori, in loc sa-mi iau un tricou sau ceva, imi iau trabucuri. Uite, cand am plecat din Dominicana mi-am luat de acolo 80 de trabucuri si am mai dat comanda sa-mi mai vina. Imi plac!

Uite, cineva mi-a spus intr-o zi cand eu ma aflam intr-o cafenea ca a stiut ca sunt acolo dupa miros, mirosul de trabuc. Asta inseamna ca acest lucru este ca o stampila de-a mea. Este o pasiune de-a mea si fumez trabuc cu mare placere”, a mai spus Giani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top