Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Ana Otvos dezvăluie cum s-a purtat Giani Kiriță la Exatlon: „Nu pot să îl sufăr”

Ana Otvos a părăsit echipa Războinicilor și totodată competiția Exatlon România, iar unul dintre rivalii ei acolo a fost antrenorul Giani Kiriță de la faimoși, care a numit-o „femeia bărbat”.

Cu toate acestea, la despărțirea de concurenți, Ana a avut cuvinte bune pentru Giani pe care a ajuns să îl cunoască destul de greu, destul de târziu.

Acum războinicei îi pare rău că nu s-a apropiat din timp de antrenorul faimoșilor.

„Pentru mine, eşti un om special, diferit de ce văd oamenii pe micul ecran. Mi-ai demonstrat, aici, în competiţie, cât de puternic eşti, ce suflet mare ai şi cât de minunat poţi fi!

Este ciudat poate să spun acest lucru, în condiţiile în care ne-am contrat de multe ori pe traseu, iar când te-am văzut în primul sezon la televizor, le spuneam tuturor doar atât…”nu pot să-l sufăr”! Plec de aici însă, cu o altă impresie despre tine şi sper să ne revedem acasă”, au fost cuvintele Anei în ceasul despărțirii.

Colegul Anei, Alin, trece prin momente dificile

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a mărturisit Alin Andronic la Kanal D.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie.

Marea Finală Exatlon are loc duminică, 16 decembrie, numai la Kanal D!

CITESTE SI: Giani Kiriță apare în promo-ul Exatlon Ungaria

Cristina Pocora, soția prezentatorului Dan Cruceru, a devenit mamă pentru a doua oară

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top