Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Giani Kiriță apare în promo-ul Exatlon Ungaria

Giani Kiriță a ajuns faimos la Exatlon Ungaria! Nu vă speriați, nu este participant în show-ul vecinilor noștri, dar apare într-o fotografie de promovare a concursului sportiv.

Televiziunea maghiară TV 2 anunță debutul Exatlon Ungaria în curând, iar pentru a-și promova show-ul a folosit o imagine cu Giani Kiriță din primul sezon.

Show-ul exatlon, premiat la Gala TV Mania

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, si-a adjudecat trofeul pentru Cel mai bun show de aventura pe 20 noiembrie la Gala Premiilor TVMania, eveniment care reuneste an de an oameni din industria televiziunii din Romania si celebreaza cele mai bune productii TV.

„Exatlon”, ajuns la cel de-al doilea sezon, a devenit un adevarat fenomen in Romania, la foarte scurt timp de la lansare, si a adus in atentia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipa, puterea de a-ti depasi limitele, atat fizice cat si psihice. Concurentii de la „Exatlon” au devenit modele si adevarati eroi pentru cei de acasa si au trezit pofta copiilor de joaca, miscare in aer liber, sport.

Reunind campioni care au adus medalii importante Romaniei pe podiumurile internationale, si pasionati ai diferitelor sporturi, competitia „Exatlon” s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competitii ale lumii.

Kanal D a dovedit inca o data ca este un adevarat trendsetter in televiziune, iar voturile telespectatorilor sunt inca o dovada a succesului de care se bucura „Exatlon” in randul milioanelor de romani.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, tot mai nepopulară printre angajații Casei Regale

Cum arată fetița Iuliei Albu azi. Îi seamănă leit

Exatlon: Alin Andronic trece prin cele mai grele momente de la debutul show-ului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top