Connect with us

Revistateo.ro

Star

Gestul emotionant facut de Stela Popescu pentru Teo Trandafir atunci cand vedeta tv a fost la un pas de moarte! Ce i-a spus actrita inainte de plecarea la Viena, pentru operatie! VIDEO

Teo Trandafir si Stela Popescu au fost bune prietene si s-au sustinut in multe situatii dificile ale vietii! Vedeta Kanal D a dezvaluit la Teo Show o discutie avuta cu regretata actrita, chiar in timp ce ea se afla pe patul de spital la Viena.

In urma cu sase ani, Teo Trandafir a trecut prin momente critice! Vedeta se lupta cu o pancreatita severa necrozata atat de periculoasa, incat viata ei atarna doar de un fir de ata!

Tocmai de aceea, a luat decizia de a pleca la Viena pentru a face o interventie chirurgicala complicata! “Imi era o teama incredibila, dar trebuia sa fac acest pas, pentru ca altfel, nu stiu daca as mai fi trait”, povestea moderatoarea TV dupa ce si-a revenit si a invins boala!

Putini stiu insa ca, inainte de a pleca in Austria, Teo a avut o discutie cu Stela Popescu! Regretata actrita, tonica, asa cum era ea de obicei, a incercat sa ii ridice moralul prezentatoarei si i-a spus niste lucruri pe care aceasta nu le-a uitat, din contra, si le-a adus aminte chiar la spital!

“Stela era atat de vesela si de puternica! Imi aduc aminte ca inainte sa ma operez la Viena, am vorbit cu ea si mi-a spus asa! “Vezi degetul asta (n.r. i-a atarat degetul mic), cat o sa mai dau din el inseamna ca inca mai traiesc, asa sa faci si tu”! Nu am uitat cuvintele actritei si chiar pe patul de spital, imi reveneau in minte!

Ma uitam la maini, le puteam intoarce de pe o parte pe alta si imi dadeam seama ca sunt in viata. Imi spuneam… “unde este Steluta sa ma vada ca pot misca degetul?!”

Faptul ca s-a intalnit cu mine atunci si mi-a dat incredere a fost senzational! Gest facut de ea m-a ajutat moral mai mult decat orice!”, a povestit Teo!

Medicul Tudor Ciuhodaru despre ultima apariţie publică a Stelei Popescu…Semnele au fost clare, emite un AVERTISMENT pe baza raportuluI IML

Primul si singurul INTERVIU cu FIICA Stelei Popescu. Povestea vieții sale – VIDEO

VIDEO – Alexandru Arsinel, vorbeste la Teo show in exclusivitate despre Stela Popescu


Sursa: Kanal D / Wowbiz

Ultima apariție a Stelei Popescu. Imagini cu un puternic impact emoțional. Discursul ei a șocat pe toată lumea

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Actrița, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită fără suflare de fiica sa adoptivă, în locuința acesteia. În urmă cu două zile, marea actriță a participat la un eveniment monden, Gala Femeilor de Succes.

Acest eveniment a fost ultima apariție publică a „Doamnei teatrului românesc”. Cei prezenți au fost în stare de șoc în momentul în care Stela Popescu a urcat pe scenă. Artista a avut un discurs incoerent și era extrem de agitată.

„Părea a avea un început de criză, iar la final a fost nevoie să vină cineva să o coboare de pe scena.”, au declarat un martor la întreaga scenă.

Primul soț al Stelei Popescu, după moartea artistei: „Sâmbătă trebuia să mâncăm”

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că dacă este despre un accident vascular trebuie intervenit la timp.

„Dacă nu se intervine în prima ora, rămâne creierul fără oxigen, acest accident cerebral se poate repeta.”, a spus medicul.

VIDEO – Ultima apariție a Stelei Popescu. Imagini cu un puternic impact emoțional

Apasa AICI pentru a vedea imaginile video

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top