Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai tare cerere în căsătorie, între DOI BĂRBAŢI!

Stiri

Gest INCREDIBIL făcut de un concurent la un show de talente

Pentru prima dată în istoria televiziunii italiene, un bărbat gay se logodeşte în direct cu iubitul su. Cererea în căsătorie a avut loc joi seară, în cadrul emisiunii „Italia are talent”, după ce trupa de acrobaţi Les Farfadais au prestat un număr pe melodia The Power of Love.

În timp de judecătorii competiţiei deliberau, unul dintre dansatori s-a întors către prietenul său şi i-a spus: „În seara aceasta am dansat într-un cerc. Iar acest cerc ne-a adus împreună în viaţa pfofesională şi cea personală. Mi-ar plăcea să ştiu..”, după care s-a aşezat în genunchi şi a scos inelul de logodnă.

CITEŞTE ŞI: Află când te vei căsători, după liniile din palma ta

Gest INCREDIBIL făcut de un concurent la un show de talente. Cu lacrimi în ochi şi extrem de emoţionat, iubitul său a spus „Da”, moment în care sala a izbucnit în aplauze. Se pare că totul a fost ţinut în mare secret, astfel că nici prezentatoarea show-ului nu a ştiut ce urma să se întâmple.

sursa foto towleroad.com

sursa foto towleroad.com

„Vă jur, nu am ştiut absolut nimic. Ce frumos, felicitări”, a spus aceasta.

Momentan, căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt interzise în Italia, dar în ultima vreme au fost făcute mai multe demersuri către recunoaşterea uniunii între persoanele LGBT.

În luna februarie a acestui an, Înalta curte de Apel din Italia a declarat căsătoria între gay sau lesbiene neconstituţională, însă cuplurile de acelaşi sex beneficiază de anumite drepturi.

Urmareste momentul emotionant AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top