Connect with us

Revistateo.ro

Geanina de la Exatlon a ajuns la spital: „Starea mea de sănătate scârțâie”

Exatlon

Geanina de la Exatlon a ajuns la spital: „Starea mea de sănătate scârțâie”

Deși părea să aibă o relație extrem de sudată, Geanina de la Exatlon a uimit pe toată lumea zilele trecute când a anunțat că se desparte de iubitul său.

Mi-ați dat mesaje întrebându-mă dacă sunt bine după despărțire, dar sincer în momentul acesta, mă gândesc mai mult la sănătatea mea.

Emoțional sunt bine, însă starea mea de sănătate scârțâie un pic, voi lua o pauză două zile din a posta și voi reveni îndată ce voi ieși din “mica” vacanță de la spital. O să fiu bine, revin cu forțe proaspete și promit să revin cu o surpriză. Aveți grijă de voi. With love, G”, a scris Geanina Stana pe contul ei de Instagram, la scurt timp de la despărțirea de iubitul său.

Citește și: Geanina Stană, mărturisiri incredibile după ce a ieșit de la Exatlon. Despre tragedia prin care a trecut

Zilele trecute, aceasta a anunțat de ce a decis să se despartă de iubitul pe care l-a ținut secret cât timp a fost concurentă la Exatlon.

Aș spune că sunt tristă, dar ce crezi ? Nu sunt, aș spune că tot ce se-ntâmplă în viață se-ntâmplă cu un scop și ce crezi ? Așa este.

Geanina, dezamăgită de relația cu fostul iubit

Nu sunt tristă, sunt doar dezamăgită, dar nu de tine, ci de mine, știi de ce? Pentru că am spus că merită sa „mă las purtată de val” crezând că vom împărți aceleași sentimente.

Citește și: Unde a dispărut Geanina de la Exatlon. S-a aflat totul

Naivă, dar e ultima oară și vei vedea, omul pe care l-ai cunoscut e nimic pe lângă omul pe care l-ai creat.

M-am ales cu ce? Scuze, scuze care nu au logică. Îți doresc o viață frumoasă, liniștită, plină de iubire și de încercări, îți doresc să te realizezi și să ai parte de tot ce-i mai bun în viață.

Nu te urăsc, pur și simplu nu te-am cunoscut! Îți cer scuze că am încercat!”, a scris fosta concurentă Exatlon într-un mesaj pe care l-a semnat “With love, G”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top