Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Geanina de la Exatlon a rămas fără iubit

Geanina Stana de la Exatlon e din nou burlăciță! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și „Exatlon” a postat pe Facebook care este starea ei actuală. Chiar dacă s-a despărțit de iubitul ei, vedeta de reality-show-uri nu este tristă.

„As spune ca sunt trista, dar ce crezi ? Nu sunt, as spune ca tot ce se-ntampla in viata se-ntampla cu un scop si ce crezi ? Asa este.

Nu sunt trista, sunt doar dezamagita, dar nu de tine ci de mine stii de ce? Pentru ca am spus ca merita sa “ma las purtata de val” crezand ca vom imparti aceleasi sentimente.

Naiva, dar e ultima oara si vei vedea, omul pe care l-ai cunoscut e nimic pe langa omul pe care l-ai creat.

M-am ales cu ce? Scuze, scuze care nu au logica. Iti doresc o viata frumoasa, linistita, plina de iubire si de incercari, iti doresc sa te realizezi si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata.

Nu te urasc, pur si simplu nu te-am cunoscut! Iti cer scuze ca am incercat!”, a scris fosta concurenta Exatlon intr-un mesaj pe care l-a semnat “With love, G”.

CITESTE SI: Marisa de la „Bravo, ai stil!” își dorește să fie concurentă la Exatlon

Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

Experiența Exatlon a schimbat-o pe Geanina

„Tot ce am trăit aici e pozitiv, nimic negativ. Până și mini discuția aia pe care am avut-o cu tine, faptul că am legat prietenii, că am ajuns să vă cunosc, că am mers la Punta Cana. Mă simt schimbată, cred că cei de acasă nu mă vor mai recunoaște”, a spus Geanina.

După ce a aflat că a fost votată pentru a se întoarce acasă, Geanina a vorbit despre lucruri pe care nimeni nu le știa despre ea. Este vorba despre viața sa personală. Puțini oameni îi cunoșteau secretul. Fosta concurentă nu a dat multe detalii. Iată ce a spus Geanina despre momentele dificile prin care a trecut.

„În ultimul timp, de când s-a născut sora mea, au apărut multe probleme între mama și tatăl meu vitreg. În urmă cu câțiva ani am avut o tragedie în familie, nu vreau să vorbesc despre asta. Și nu mă înțelegeam bine cu mama mea până atunci. Apoi ne-am apropiat foarte mult”, a fost declarația Geaninei înainte de întoarcerea în România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top