Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Unde a dispărut Geanina de la Exatlon. S-a aflat totul

În ediția de aseară de la Exatlon România, telespectatorii au asistat la o scenă destul de interesantă. Între Geanina de la Faimoși și Ștefan de la Războinici pare să se înfiripe ceva, cred cei mai mulți dintre fanii emisiunii.

Geanina de la Exatlon, in a relationship with Ștefan?

Giani Kiriță spune că Geanina dispare des din cotețul unde sunt ”cazați” faimoșii. Recent, Geanina a venit târziu de pe plajă, iar coechipierii au ei observat un zâmbet larg pe față, plin de satisfacție.

„Cred că de la petrecere Geanina îl simpatizează pe Ștefan, pe curcanul ăla. Aseară am avut o surpriză, Geanina a întârziat la coteț si a avut un zâmbet, ceva plutea în aer”, a spus Giani Kiriță.

„Asta e barfa zilei cu Stefan si Geanina. Eu nu am vrut sa ma bag, dar dupa ce am luat 7 la karaoke m-am simtit ofensat. O parte din vulturi sunt luati, iar ceilalti doi vulturi au invatat din greselile pe care le-au facut. Am simtit ca pluteste dragostea in cotet”, a spus Cazacu.

„Am lipsit, am fost pe plaja si m-am uitat la stele o ora si jumatate si m-am gandit la mine si la ce imi doresc”, a fost explicația dată de Geanina.

Ștefan a spus că el nu a mers pe plajă, ci a stat alături de colegii lui din Echipa Războinicilor.

CITEȘTE ȘI: Va avea loc un Exatlon All Stars? Ce informații au apărut în mediul online

Andreea Mantea a spus adevărul despre plecarea lui Oltin de la Exatlon

Geanina i-a dat nota 9 lui Ștefan în seara de Paște, când concurenții au cântat la karaoke. Nota a fost prea mare pentru concurentul care nu s-a descurcat excepțional la muzică. Asta a atras atenția colegilor ei.

Geanina a acordat nota pentru că Ștefan îi este simpatic, însă colegii din Echipa Faimoșilor sunt de părere că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” ar fi topită după războinic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top