Connect with us

Revistateo.ro

barbatii

Stiri

Gata cu florile! Vezi cum impresioneaza barbatii in era Facebook! Ce parere ai?

Oare s-a terminat cu perioada in care barbatii daruiesc flori si zic vorbe suave? Acum se fac cuceriri doar pe internet? Vezi cum impresioneaza barbatii de astazi!

Este adevarat, mai exista barbati maturi care stiu ca o conversatie la lumina lumanarilor si un buchet de flori fac o femeie sa aiba fluturi in stomac si sa aprecieze atentia care ii este acordata. Totusi, multi sunt acei barbati (mai ales cei tineri) care s-au obisnuit ca dragostea sa ia nastere pe internet, pe Facebook sau prin mesajele pe telefon. Dar ce fac pentru a o impresiona pe cea pe care au ales-o?

CITESTE SI: Nu stiai ca are PUTEREA asta! Iata parerea REALA a barbatilor despre posteriorul unei femei

CITESTE SI: Ce vor barbatii in pat de la o femeie. Cele 5 lucruri senzationale pe care le ascund

Nu este deloc simplu sa atragi o fata online, mai ales ca toate s-au lovit, probabil si de baieti cu o abordare… nepotrivita. Ca sa fie siguri ca nu o pierd si reusesc sa iasa la un suc cu ea, barbatul ce si-a gasit dragostea pe Facebook va face urmatoarele lucruri:

Gaseste un punct comun! Marele avantaj al Facebook-ului este ca face o persoana extrem de usor de citit. Vezi la ce a dat like, ce muzica asculta, la ce filme a mers la cinema si ce locuri frecventeaza. Gaseste asemanarile dintre voi doi si le va introduce subtil in conversatie.

Ii spune pe nume nu insista. E important sa ii arate ca incearca sa o cunoasca si totul porneste de la numele ei, lucru care o va face sa il poarte o conversatie mai lunga cu el. Apoi, daca vrea sa obtina o intalnire, nu va insista, ci va insista, ci va aborda situatia cu rabdare.

Apeleaza la jocurile online la moda! Dar cum il ajuta sa atraga o fata?

Ei bine, ai auzit de Pixwords, jocul fenomen care a innebunit internetul? Te intrebi ce legatura are cu agatatul? Un barbat inteligent e un barbat care atrage, nu? Iar o domnita la ananghie va aprecia intotdeauna ajutorul venit din partea lui. Daca aleasa inimii nu stie raspunsul la una dintre probele Pixwords, el ii va oferi solutia si o va cuceri!

Asa ca, daca esti barbat si vrei sa o impresionezi cu talentul tau in ceea ce priveste rebusul foarte la moda pe internet, poti sa folosesti un truc, atunci cand te impotmolesti. Vezi aici raspunsurile cu care sa iti salvezi jumatatea:

Raspunsuri Pixwords din 4 litere

Raspunsuri Pixwords din 5 litere

Raspunsuri Pixwords din 6 litere

Raspunsuri Pixwords din 7 litere

Raspunsuri Pixwords din 8 litere

Raspunsuri Pixwords din 9 litere

Raspunsuri Pixwords din 10 litere

Raspunsuri Pixwords din 11 litere

Raspunsuri Pixwords din 12 litere

Raspunsuri Pixwords din 13 litere

Raspunsuri Pixwords din 14 litere

Raspunsuri Pixwords din 15 litere

Raspunsuri Pixwords din 16 litere

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top