Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, UN CUPLU FERICIT. Au dezvăluit cum este viața lor după căsătorie

Gabriela Cristea a spus „DA” în fața ofițerului stării civile, devenind soția lui Tavi Clonda, fostul concurent de la Vocea României. Gabriela Cristea prezintă în fiecare zi emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, unde este însoțită de soțul ei, cel care conduce bandul emisiunii.

Gabriela Cristea susține că viața după căsătorie s-a schimbat destul de mult. Relația lor este la fel ca înainte (se iubesc în continuare ca în prima zi) și chiar ceva mai bună. „Sunt foarte norocos!”, spune Tavi întrebat cum se simte fiind soțul uneia dintre cele mai râvnite femei din România. „ Eu consider ca m-am schimbat in bine. Sunt mai responsabil”, a mai declarat solistul.

CITEȘTE ȘI: CUM A SLĂBIT GABRIELA CRISTEA 7 KILOGRAME ÎNTR-O LUNĂ
Gabriela Cristea a ținut să îl corecteze pe Tavi Clonda, spunând că era responsabil și înainte să își oficializeze relația în fața primarului, pentru că altfel nu se mărita cu el. Gabriela Cristea a dezvăluit pentru wowbiz.ro că are menajeră, din cauza timpului pe care îl petrec foarte mult departe de casă.

„Da, avem menajera pentru ca amandoi suntem foarte ocupati si nu am avea timp sa le facem pe toate. Tavi mi-a gatit o singura data, la inceputul relatiei. Romantic moment, ce sa zic, dar mai bine ma abtin. Nu e pentru el (n.r. rade). Dupa episodul cu gatitul nu am mai indraznit sa ii cer sa dea cu aspiratorul sau sa spele vasele”, a declarat realizatoarea emisiunii matrimoniale de la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top