Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Gabriela Cristea, de urgență la spital! Clipe teribile pentru prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a trecut printr-o situație neplăcută, care a făcut-o să ajungă de urgență la spital. Prezentatoarea a dezvăluit, în emisiunea ei, „Te iubesc de nu te vezi” cum i s-a înfipt un cui în picior și cum din această cauză, a fost nevoită să meargă la spital, de urgență.

„Umblam ieri prin curte și am simțit așa cum piciorul meu se înfige într-un cui. Trebuie să mă duc să îmi fac antitetanos, dar doare?
Important e să nu mă doară pe mine!

Fiică-mea fiind cu febră, nu am avut timp să mă duc să-mi fac antitetanos, iar după mă duc la o petrecere, cu freza de rigoare și cu machiajul adecvat, cu rochie și tocuri cui, iar după mă duc la camera de gardă, iar oamenii ăia ce credți că vor zice: Uite-o și pe nebuna asta, cum s-a machiat ea să vină la spital!” a povestit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii sale.

Gabriela Cristea a slăbit extrem de mult în ultimele luni

Zielele trecute, aceasta a dezvăluit că a trecut printr-un nou episod neplăcut, chiar înainte de a intra în direct. Însă fiecare femeie se bucură atunci când vine vorba despre motivul care a adus-o în această situație. Aceasta a slăbit foarte mult.

Citește și: Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV, din cauza unei concurente: „Din păcate…”

„De obicei, eu sunt un om optimist și iau tot timpul partea plină a paharului, dar în seara asta mi-au mers toate prost. Pe de-o parte e de bine, că mi-au rămas toate rochiile largi, zici că mă îmbrac cu sacii.

În cazul în care nu ați remarcat, am slăbit, dragă! Rochia mi-e mare. Cu trei minute înainte să intru în emisiune, beau și eu o dată la 100 de ani niște suc mai închis la culoare și îmi dau așa cu sucul pe mine…să-i vedeți pe toți cum alergau să mă salveze!

Eu la baie, dădeam cu apă, o fată cu uscătorul de păr, să o usuce… Am multe rochii, dar toate îmi stau ca sacii! Încercați acum să fiți sexy, că mai târziu numai sexy nu o să mai fiți în timp ce împingeți la cărucior” a spus frumoasa Gabriela Cristea, în aplauzele tuturor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top