Connect with us

Revistateo.ro

Gabriel Cotabita a devenit bunic pentru a doua oara

Stiri

Gabriel Cotabita a devenit bunic pentru a doua oara

E fericire mare in viata cantaretului Gabriel Cotabita. Fiica acestuia, Aela, a nascut pe 2 septembrie un baietel perfect sanatos, iar artistul este incantat de aceasta veste, anunta cei de la Antena Stars.

Persoana care a facut anuntul este chiar fiica artistului. Acesta este al doilea nepot al cantaretului, mai scrie presa centrala.

Vestea venirii pe lume a celui de-al doilea nepotel i-a adus fericire in viata lui Gabriel Cotabita. Artistul a fost in ultimii doi ani incercat de greutati. Pe 8 mai 2015, cantaretul a fost gasit inconstient intr-o sala de sport din Capitala.

Gabriel Cotabita, un artist puternic

Cantaretul a suferit un stop cardio-respirator, in timp ce alerga pe banda. A urmat aproape un an de recuperare. In cele din urma, artistul s-a repus pe picioare si si-a reluat concertele.

Gabriel Cotabita este unul din ce mai populari artisti de la noi. Cantaretul de muzica pop-rock si producatorul muzical a fost solist al formatiei VH2 si membru al grupului Holograf in anii ’80.

Cotabita a primit de-a lungul timpului numeroase premii. In anul 1988, acesta a primit premiul publicului pentru melodia „Incearca” la concursul „Slagare in devenire”, iar in 1988
primeste trofeul la festivalul Mamaia cu piesa „Da-mi o sansa”.

In anul 1991, artistul se remarca cu melodia „Te rog, domnisoara, nu pleca”, devenind slagarul anului la Festivalul de la Mamaia. Pana in 1999, Cotabita a primit an de an o serie de trofee si premii importante la diferite concursuri de muzica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top