Connect with us

Revistateo.ro

Fotografii de nuntă spectaculoase realizate într-un loc la care nu te-ai fi gândit

Stil de viata

Fotografii de nuntă spectaculoase realizate într-un loc la care nu te-ai fi gândit

Ce ați auzit este adevărat! Ziua nunții vine și trece repede. Ce va rămâne pentru totdeauna sunt amintirile vii, păstrate în fotografii. Ziua nunții este specială atât pentru mire, dar mult mai intens trăită de mireasă. Poartă rochia albă, pe care nu mai are ocazia să o afișeze la niciun eveniment. Cel puțin, așa m-am simțit eu.

Oricât de mult timp ai avea la dispoziție, niciodată organizarea nu va fi perfectă. Realizezi după ce a trecut evenimentul câte ai fi putut să faci și câte ai fi schimbat. Însă, trecutul e trecut! Ce nu trebuie să regreți vreodată este alegerea fotografilor. Eu nu regret nicio clipă!

În ziua nunții, am avut un ghinion teribil. A plouat torențial, așa că vremea a avut grijă să-mi strice planurile. Însă, nimic nu-ți poate ruina „albumul foto” atât timp cât ai ales fotografii potriviți, care vin cu ideile salvatoare. Așa se face că a urmat ședința foto, la o lună după nuntă.

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că într-unul dintre cele mai vechi orașe ale țării, poți să realizezi o ședintă foto atât de frumoasă și veselă. Aici este tot meritul lor, al fotografilor. Ei au ales orașul Slatina. În centrul vechi, printre clădiri care te avertizează că stau să cadă, printre uși ruginite și geamuri sparte, au ieșit aceste fotografii spectaculoase.

Tu ai fi ghicit unde sunt făcute aceste fotografii?

Fotografie realizată de www.blackandyellow.ro

Fotografie realizată de www.blackandyellow.ro

Fotografie realizată de www.blackandyellow.ro

Așadar, nu ai nevoie de peisaje frumoase câtă vreme ai lângă tine o echipă de profesioniști. Băieții de la www.blackandyellow.ro m-au făcut frumoasă, fericită și mândră!

Echipa de fotografi www.blackandyellow.ro

Îi recomand cu încredere!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top