Connect with us

Revistateo.ro

Fotbalistul momentului în România sare în apărarea românilor plecați afară. CE MESAJ EMOȚIONANT TRANSMITE

Inedit

Fotbalistul momentului sare în apărarea românilor plecați afară. CE MESAJ EMOȚIONANT TRANSMITE

Florin Gardoș, fotbalistul momentului, reacționează la scandalul uriaș provocat de televiziunea engleză Channel 4, care a prezentat un documentar ce prezenta o realitate tristă a țării noastre: „Oamenii se pregătesc să meargă pe Marte, iar noi încă mai mergem călare pe cai” – așa începea documentarul „Romanians are coming”.

Documentarul care a stârnit vâlvă în România este narat de un român de etnie rromă plecat din Cluj în Anglia. În documentar sunt prezentate motivele pentru care românii aleg să-și părăsească țara, care aleg să trăiască în condiții inumane în țări străine, doar pentru a scăpa de mizeria și sărăcia de la noi.

CITEȘTE ȘI: CASTLE BREAK – CĂLĂTORIE ÎN ROMÂNIA BOEMĂ

Fotbalistul Florin Gardoș a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor și în special străinilor despre cum sunt cu adevărat românii: „Sunt mulți români decenți plecați la muncă peste hotare!”. Acesta a dezvoltat o campanie online care are menirea de a arăta și cealaltă imagine a României, celor din afară.

„De fiecare dată când întâlneam români în Anglia, îmi sărea în ochi bunătatea și omenia lor. Majoritatea erau cinstiți și muncitori. Atunci mi-a venit ideea să-i arat fanilor de pe Facebook pe acești români, să-i popularizez.

Pentru că nu toți românii sunt leneși, hoți sau cerșetori. Și pentru ca eu, împreună cu ei, eram „români la munca în Anglia”.
Nu doar în UK, sunt convins că în toate țările de pe Glob, și mai ales în România, sunt foarte mulți români calumea, care își văd de treaba lor, își câștigă într-un mod onest existența și sunt oameni buni.

Campania am dezvoltat-o împreună cu agenția cu care lucrez, dar și cu sprijinul fanilor de pe Facebook”, spune fotbalistul care a jucat la Steaua pentru PRO TV. Campania lui Florin Gardoș se numește #RomaniCaLumea, având deja sute de membri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top