Connect with us

Revistateo.ro

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca ne aflam in razboi

Stiri

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca ne aflam in razboi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat imediat dupa atentatul sangeros care a avut loc azi noapte in Nisa. Un camion a intrat peste oameni pe plaja, in timp ce asteptau artificiile cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. 84 de oameni au murit.

Presedintele Basescu sustine ca ne aflam in razboi si nu ne dam seama, iar Romania este oricand o tinta a teroristilor. „O noua drama in Europa, in Franta si nu pentru că Franţa ar fi mai slabă din punctul de vedere al capacităţii de a proteja cetăţenii de acte teroriste, ci pentru că Franţa este o ţintă-simbol pentru toată Europa.

ATENTAT TERORIST in NISA – Imaginea simbol + alte fotografii care s-au viralizat pe Internet

Roman in Nisa, martor la atentate: „Am vazut cum calca oamenii care tipau”

Ar trebui să simţim că ce s-a întâmplat la Nisa, ca şi ce s-a întâmplat la Paris, s-a întâmplat în România. Ăsta ar trebui să ne fie feeling-ul, pentru că, de fapt, teroriştii ne lovesc pe toţi, lovind Franţa. Ca dovadă, dacă vreţi mai pragmatic, uitaţi-vă că şi români sunt răniţi în atentatul din această noapte, cum au fost şi în cel de la Paris”, a declarat Basescu la Romania TV.

„Orice serviciu de informaţii îşi dă seama că după un eveniment cum a fost campionatul european de fotbal, teroriştii îşi imaginează că pot lovi şi au reuşit, dar nu cred că a fost o relaxare a forţelor de securitate ale Franţei.

Pur şi simplu, se întâmplă ceea ce noi toţi spunem de la declanşarea acestui val de atentate, că atentate vor mai fi şi vă pot spune acum că vor mai fi şi altele, nu ştim când şi unde. Să ucizi oameni poţi folosi tot soiul de mijloace. Cui i-ar fi dat prin cap că un terorist ia un camion de 20 de tone şi intră cu el în mulţime?”, a mai spus Basescu la acelasi post tv.

URMARESTE AICI TOT CE SE INTAMPLA IN ACEST MOMENT IN FRANTA, UNDE GUVERNUL A PRELUNGIT STAREA DE URGENTA CU 3 LUNI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top