Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Fosta prezentatoare TV, Laura Teodoru, este însărcinată

Veste mare pentru una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Digi 24, Laura Teodoru, a anunțat că anul acesta va deveni mamă din nou.

Vestea că va avea încă un copil a fost dată chiar de ea, pe pagina sa de Instagram. Aceasta mai are un copil, o fetiță pe nume Sophie, iar în numai câteva luni, aceasta va deveni și mamă de băiețel.

La începutul anului trecut, Laura Teodoru a anunțat pe blogul său că, după 11 ani în lumina reflectoarelor, este hotărâtă să înceapă o nouă viață, departe de televiziune.


Laura nu a dorit să spună la momentul respectiv exact ce va face după ce nu va mai prezenta Ştirile din sport la Digi 24, mulţumindu-se să declare că este vorba de un nou capitol, o nouă viaţă.

„A sosit momentul să mă retrag din viața publică, să încep o nouă viata departe de televiziune! Azi imi anunt oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viață de multe ori trebuie să renunți la ceva ca sa poti construi altceva… dupa 11 ani de munca în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă în viața mea. Vă împărtășesc că drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinații, așa că nu renunțați niciodată la visurile voastre!, a scris Laura Teodoru.

Laura Teodoru este mama unei fetiţe, Sophie, pe care o are cu afaceristul Adrian Ispravnic. Chiar dacă cei doi sunt despărţiţi, au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor.

Citește și: Flavia Mihășan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este însărcinată pentru prima dată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top