Connect with us

Revistateo.ro

Fosta iubită a Prințului Harry a făcut dezvăluiri incredibile după nunta regală

Regalitate

Fosta iubită a Prințului Harry a făcut dezvăluiri incredibile după nunta regală

Nunta regală a avut loc pe data de 19 mai. Evenimentul anului a fost urmărit de milioane de persoane din întreaga lume. După ce Meghan Markle și Prințul Harry au devenit soț și soție, fosta iubită a prințului a făcut dezvăluri incredibile. Află ce a declarat femeia.

Fosta iubită a Prințului Harry a rupt tăcerea după nunta regală

La nunta regală au fost invitate și două dintre fostele iubite ale Prințului Harry. Lucurul acesta a fost surprinzător pentru unele persoane. Chelsy Davy si Cressida Bonas sunt cele două foste iubite ale nepotului Reginei Elisabeta, care au fost invitate la evenimentul anului. Mai mult decât atât, cele două au avut loc în primele rânduri la ceremonia religioasă.

Cressida Bonas nu a fost singură la nuntă. A fost însoțită de actualul ei iubit. A fost zâmbitoare în timpul ceremoniei și nu părea deloc deranjată de faptul că participă la nunta unui fost iubit. Chelsy Davy, pe de altă parte, nu părea la fel de entuziasmată. Sau, cel puțin, asta au dedus cei care au văzut-o în timpul nunții.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, cu haine de DOLIU în luna de miere. Mesajul primit de la apropiații Reginei după ce a devenit soția lui Harry

CITEȘTE ȘI: Vin vești neplăcute despre Prințul Harry. Roșcovanul familiei regale, înlăcrimat. Ce s-a întâmplat la 3 zile înainte să se însoare

Cressida Bonas și Prințul Harry au avut o relație între 2012 și 2014. Despărțirea lor a fost lipsită de probleme, cei doi păstrând legătura și după ce s-au despărțit.

Recent, Cressida Bonas a dat o declarație la BBC Radio 4. A vorbit despre relația sa cu cel care a devenit soțul lui Meghan Markle. A spus că nu este ușor să ai o relație cu un membu al familiei regale, în special când te afli mereu în centrul atenției presei.

”In special în această țară, am descoperit că oamenii se grăbesc să te eticheteze, să te pună într-un con de umbră, într-un colț. M-am simțit prinsă într-o cușcă. Este incredibil de frustrant, în special în industria în care lucrez. Așa stau lucrurile. E vorba de a lua atitudine și de a spune că eu nu sunt așa cum mă văd cei din jur”, a declarat fosta iubită a Prințului Harry.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top