Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOCAR DE PURICI intr-o scoala din Romania: Profesorii se scarpinau fara oprire in timpul orelor!

Invazie de purici intr-o scoala din Romania! Sute de invatacei au fost evacuati dupa ce in liceul in care merg zi de zi s-a descoperit o problema cu care cadrele didactice nu s-au mai confruntat pana acum.

Incidentul a avut loc la Liceul Emil Racovita din Techirghiol. Profesorii au inceput sa se scarpine in timpul orei, iar elevii nu puteau sta linstiti in banci.

Orele au fost intrerupte imediat, iar conducerea liceului a chemat specialistii pentru dezinsectie. Inspectorii scolari au inceput o ancheta in acest caz.

Liceul a fost evacuat complet. Conform primelor informatii, mai multi elevi ar fi intrat intr-o magazie sa ia cateva scaune, acela fiind momentul declansarii focarului de purici.

Cand au ajuns in clasa, acestia au observat ca pe mainile lor era un adevarat musuroi de purici. S-au speriat imediat si au chemat de urgenta profesorii.

O firma de dezinsectie a ajuns imediat la liceu unde a pulverizat in toate colturile cu o substanta care sa omoare puricii. Inca nu se stie cum au ajuns acele insecte la liceu.

Puricii sunt mici insecte care odata ajunse la suprafata corpului uman, actioneaza ca si capusele, doar ca la o scara mai mica, data fiind dimensiunea acestora. Acestea sug sangele oamenilor si provoaca mancarimi insuportabile.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top