Connect with us

Revistateo.ro

Florin Ristei la TEO LIVE: "Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi"

TEO live

Florin Ristei la TEO LIVE: „Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi”

Florin Ristei este invitatul lui Teo Trandafir la sesiunea de live de pe Facebook. Mai jos vei gasi declaratiile artistului.

„Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi. Etapa cu etapa. Si la un moment dat or sa te caute altii pe tine.(…)

Pentru Bac am invatat la volan. Luasem permisul deja si conduceam eu de la Bucuresti la Galati. Mama in dreapta, imi citea poezia si o memoram pe drum. Mama mi-a zis: „Esti suficient de inteligent si ai suficiente informatii incat sa nu inveti un comentariu, o critica. Poti sa o facui tu. Invata poezia si daca ai poezia in cap poti sa faci tu un comentariu. (…)

Daca vrei sa faci, poti sa le faci. Nu o cred p-asta cu timpul. Doar sa ai vointa. Maica-mea si-a dorit sa fiu un artist. Si-a dorit sa cant. Mama a facut acordeon, a facut pian. (…)

Eu nu sunt un tip destept. Recunosc, nu sunt un tip citit. Nu mi-a placut in general sa citesc beletristica. Am citit ce trebuia pentru scoala. In schimb, sunt avid de informatii. Citesc orice, doar ca sa stiu si sa pot purta o conversatie. Inteligenta mi se pare ca tine de spontaneitate. Daca ai inteligenta aia nativa si iti merge repede mintea, sa gasesti o solutie rapida. (…) Numai pe spontaneitate ma bazez si pe informatiile pe care le iau de la oameni, de pe net, din orice citesc. Citesc orice: politica, filme.

Nu prea sunt inconjurat de oameni care se multumesc cu putin. Am o gasca formata. Trupa si cativa prieteni pe care ii numeri pe degete. Sunt seri la rand pe saptamana in care ne intalnim si totul e spontan. La mine in trupa nu seamana nici unul. Daca ne iei separat, nu semanam. Nu avem pasiuni comune. Il aud pe ala, ala e coleric, ala e calm.

„Inca un lucru pe care il stiu de mic: sa delimitez profesionalul de personal”

Inca un lucru pe care il stiu de mic: sa delimitez profesionalul de personal. In trupa, cand suntem colegi de trupa, suntem colegi si atat. Si la repetitii la fel. In rest, suntem prieteni.

Imi place sa ma inconjor de oameni care impartasesc aceleasi idei sau alte idei. Imi place sa am o polemica, nu care dupa doua replici sa ajunga la o injuratura. Demonstreaza-mi ca ai dreptate si o iti dau dreptate. Iti aduc contraargumente, nu ma injura.

Cred ca am avut noroc sa ma plesneasca succesul atunci (cand s-a lansat piesa „Dana” n.r) si sa nu-mi dau seama de el. Cred ca daca ma plesnea pe la 20 de ani, se rupea capul. Nici nu mi-am dat seama cand eram mic, eram clasa a VII-a, a VIII-a. Nu mi-am dat seama de nimic si am ajuns acum sa cant in club piesa. Si acum sunt uimit ce a insemnat perioada aia.

Am un frate mai mare. El a inceput sa cante. De la mama a luat cantatul, iar mama de la bunica. Singur a invatat sa cante la chitara. M-a luat pe mine de mic si am inceput sa facem asta impreuna. Educatia a ramas in aceiasi parametri. Pe langa ea, daca aveam timp, faceam si pasiunea. Si aveam timp. (…)

Mama imi da mesaj in fiecare zi: „Nu te mai certa cu oamenii de Facebook pentru ca iti pierzi fanii”. Daca esti pe net si ai un milion de like-uri si daca ii faci pe doi dintre ei sa schimbe „care” cu „pe care” e mare lucru. (…)

Sunt doua tipuri de oameni: care isi recunosc greseala si si-o asuma si nu se supara cand ii corectezi si sunt altii care spun „Bine ca esti tu destept!”.

Gramatica e deja un tabu. Toata lumea pe net e impotriva celor care corecteaza. (…)

Pentru mine „Te cunosc de undeva” a fost emisiunea-manusa.

Am fost 3 sezoane, unul l-am si castigat. M-am dus pentru ca imi place formatul. Acolo trebuie sa canti orice in stilul ala. Stai 12 ore la filmare pe zi. Trebuie sa studiezi personajul si trebuie sa respecti ce faci. Au fost artisti care au venit la emisiune si nu si-au dat interesul. Nu mi-am dat seama ca in spatele mastii poti sa faci orice. Stiam ca pot sa fiu Tina Turner, dar nu la nivel profesional.

Asta-i viata. Si muzica e la fel: up and down. (…)

Am zis „Stop! Imi fac trupa mea”. Multi nu au avut incredere in mine, au zis ca mor de foame. Si am zis: Mor de foame pe barba mea.

Orice echipa are nevoie de un lider. Si cred ca de asta am avut nevoie la 25 de ani: sa am o echipa al carei lider sa fiu eu. M-au acceptat vrand-nevrand ca si lider. (…)

Daca nu ai talent, poti sa muncesti cat vrei. O sa ajungi la un nivel mediocru cat sa supravietuiesti. Dar daca ai si talent un pic si munca foarte foarte foarte multa, atunci ajungi unde vrei tu. Pana la urma tu tintesti telul.

Sunt foarte sociabil, dar daca ne intalnim si nu ne cunoastem, nu pot sa interactionez cu omul. Am o timiditate care e transformata in aroganta. Lumea ma catalogheaza drept arogant. Daca ai intrat in vorba cu mine, ma deschid. Si lumea ma catalogheaza drept arogant. De fapt asta e despre un artist, nu il iubesti ca om.

Eu sunt omul momentului. Maica-mea mi-a spus ca sunt foc de paie. La fel si personalitatea mea. (…)

Nu conteaza varsta, conteaza sa te simti bine cu tine. Eu sunt multumit cu mine.

Eu am dezbateri cu mama. O sun. Invatam unul de la altul, dar din pacate nu toti copiii au sansa asta. Daca un parinte nu-l sustine, apare conflictul”, a declarat Florin Ristei la TEO LIVE.

Citeste si:

Whats’ Up, invitat la TEO LIVE: „Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Cotabita la tinerete”

Adda, la TEO LIVE: „Am fost ceruta de nevasta intre doua sate”

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Razvan Ciobanu, la TEO LIVE: Fetele de la „Bravo, ai stil” ma urasc. M-ar omori pe loc!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top